İnanna

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Ben buraya yazmamış mıyım ya?
çok tatlı ve güzel kız. Erkek olsam sana yürürdüm. Üstelik akıllı da bence. Çünkü sayısalcı. İflah olmaz bir sözelci olsam da sayısal dünyaya bir zaafım var.
:****

Ben buraya yazmamış mıyım ya?
çok tatlı ve güzel kız. Erkek olsam sana yürürdüm. Üstelik akıllı da bence. Çünkü sayısalcı. İflah olmaz bir sözelci olsam da sayısal dünyaya bir zaafım var.
:****
Yaaa seni yerim ben kuzum ;* teşekkür ederim yürüsen bende sana koşardımm angie şimmm

Çok sevimli kız. İyi kalpli, düzgün biri belli..

Ona hırsız diyorlar, evet doğru çünkü kalbimizi çaldı :pp

Sonradan konuştuk, anlaştık. Tanırsanız seversiniz, iyi niyetli, hoş sohbet bir insan.

Ona hırsız diyorlar, evet doğru çünkü kalbimizi çaldı :pp

Sonradan konuştuk, anlaştık. Tanırsanız seversiniz, iyi niyetli, hoş sohbet bir insan.
HAhahaahah yorumsuz kaldım şuan ;d
Tanıdıkça sevdiğim ve sohbet etmekten büyük keyif aldıgım birisisin sende ;)

Ortam süper ,muazzam.
mizah dolu bir muhendiz arkadaşımız

Merve iyidir ya guzel hatun insan yüzüne bakip muhabbet edemez cekinir utanir hehehe canayakin buluyorum kendisini saygilar efenim

@kLara kardesim tanimiom birisi senn ismini söylerken gördüm okadar öyle yazdim onceden tanismisligimiz yok yani

nazar konusunda dikkat etmeniz gereken inatlaşmamanız gereken bir üyedir kendisi
bunların dışında pozitif neşeli bir o kadar eğlenceli bir arkadaşımız kahvenin yanında çikolata yada aperatifler olmasa on numara dicem

nazar konusunda dikkat etmeniz gereken inatlaşmamanız gereken bir üyedir kendisi
bunların dışında pozitif neşeli bir o kadar eğlenceli bir arkadaşımız kahvenin yanında çikolata yada aperatifler olmasa on numara dicem

Hahaha nasılda öğrenmişsiniz bazı şeyleri ;d tşk ederim kahveyi tek başına içemem yeterince tekiz zaten ;(

Geri