İnanna

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Hahaha nasılda öğrenmişsiniz bazı şeyleri ;d tşk ederim kahveyi tek başına içemem yeterince tekiz zaten ;(

senin o gözlerinden sonra kendime gelemedim 2 gündür bi garip oldum :D
su varya işte daha ne istiyorsun :D kahve kültürü konusunda sana bir kaç tüyo vermek lazım ziyan ediyorsun :D

senin o gözlerinden sonra kendime gelemedim 2 gündür bi garip oldum :D
su varya işte daha ne istiyorsun :D kahve kültürü konusunda sana bir kaç tüyo vermek lazım ziyan ediyorsun :D
Hareketlere bak hareketlere :d tüyo verecekmiş ba ba ba ;d ziyan ediyormuşum kaç yıllık kahve içicisine dediklerine bak ;D tüyolarını bekliyorum yinede

Hareketlere bak hareketlere :d tüyo verecekmiş ba ba ba ;d ziyan ediyormuşum kaç yıllık kahve içicisine dediklerine bak ;D tüyolarını bekliyorum yinede

laflara bak bababababa onca yıl yanlış içiyormuşsun işte kahveyi :D

Klara hanimcigim oldukca pozitif gulec yuzlu cok tatli biridir, oyle kendi haline takilir icinin guzelligi disina yansimis piril piril hanim hanimcik tatlis bir kadindir cok seviliyorsunuz tarafimca :*

Klara hanimcigim oldukca pozitif gulec yuzlu cok tatli biridir, oyle kendi haline takilir icinin guzelligi disina yansimis piril piril hanim hanimcik tatlis bir kadindir cok seviliyorsunuz tarafimca :*

Şen kahkahalarımız devam ediyor Sanem hanımcım duygularımız karşılıklı :emoji_purple_heart:

Çok uzun yıllardır tanırım kendisini hiç anlaşmazlık yaşadığımız olmadı, tanıştığımız yıllarda öğrenciydi şimdi hoş bir iş kadını oldu kendisi :emoji_spy: benim gibi kendi halinde takılan kimseye bulaşmayan sevdiğim bir arkadaşım:)

Eğer şuan Ankara da olsaydım haftasonu seninle karşılıklı iki sade türk kahvesi içiyor olurduk. (Ama geleceğim.)
Umarım herşey gönlünce olur güzellik. Canımsın. ❤

Genel itibariyle kendi halinde bir üye olarak görmeme rağmen banlı olmasına şaşırdığım üye. Klara’nın bile banlandığı bir hayatta bizim başımıza neler gelmez diye düşünmüyor değilim.

Tek tek cevap veremicem ama çok teşekkür ederim. :)
Birçok yorumu okudum çok şeker şeyler yazmışsınız çok gülümsedim okurken kaleminize sağlık :)

çam ormanları gibi, insanın içine bir ferahlık veriyor..sonra lavanta bahçelerinden sepetine bi dünya mor topluyor güneşe uçurmak için, öyle sıcak öyle içten @kLara

çam ormanları gibi, insanın içine bir ferahlık veriyor..sonra lavanta bahçelerinden sepetine bi dünya mor topluyor güneşe uçurmak için, öyle sıcak öyle içten @kLara

Nasıl güzel bir betimleme bu beni çok mutlu ettiniz Nef hanımcım :emoji_purple_heart: Duygularımızın karşılıklı olduğunu söylememe gerek yok sanırım ileride sizin gibi bir anne olurum inşAllah.. :*

forumda en çok beğendiğim kadınlardan birisi. Duru bir güzelliğiniz var ve kendi halinde ve seviyeli oluşu ayrı bir güzellik katıyor. Seviliyorsunuz kLara hanım :)

forumda en çok beğendiğim kadınlardan birisi. Duru bir güzelliğiniz var ve kendi halinde ve seviyeli oluşu ayrı bir güzellik katıyor. Seviliyorsunuz kLara hanım :)

Güzel bakan güzel görürmüş Papatya hanımcım sizinde o sürmeli güzel gözlerinizle böyle düşünmeniz normal ve sizde tarafımca pek seviliyorsunuz ve takibinizdeyim :emoji_purple_heart:

Mervecim.
Hersey o güzel gönlünce olsun tatlim.

Geri