İnanç Meselesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Şeytanları salıyor galiba gariplerin üzerine
Ben cocukken teravih namazina goturmustu dedem. Tabi mahallenin onde gelen isimlerinden oldugu icin en onde saf tutuyorduk (seref tirubunu) sayiliyordu orasi. Ben de dedemin sohretinden yararlaniyordum yaninda oturarak heheh. Hoca vaaz verirken uhud savasindan bir kissa anlatiyordu. Sonra basinda yesil bir sarik olan adam gozume carpmisti , bahsettigim sene muhtemelen 1996-97 falan.
Adam "ekmek teknesi" dizisinde bulunun heredot yancisi ölü lakapli berber gibiydi. Ortak noktalari ise anlatilan olayin en hararetli bolumunde "aşka" gelmeleriydi. Hoca da saglam bir sekilde anlatiyordu olayi. Adam bir bagriyordu allaaaaaaaaaaaaaah diye yavas yavas ses kisilarak yerini hickira hickira aglamaya birakiyordu. Namaz cikisi dedeme sordum. Dedim bu adam niye bagriyor? Kimse de adama kizmiyor , korktum her seferinde birimize saldircak diye...

- usagum adam aska geliyi , anlatulanlar adamin kalbine dokiniyi onda ha boyle ediyiiii.

Demisti rahmetli...
Ama bu herifler ciglik atiyor ve muhtemelen adamin onemli bir sey yaptigini sanacak kadar ilkel insanlar.
O adam orada mikrofona gtunu dayayip osursa yine bagracaklarindan eminim.
Olay adamda degil , sorunlu insanlarda sanirim.

Gercek dinin islam oldugunu anladigimda gelen sevinc
1758124893204.jpg

Geri