VadidekiBALZAC
Üye
Slovenya, Bratislava, belki bir ihtimal Karadağ.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne anladık şimdi bundan?Mümkün değil. Yurt dışından buralara gelen sözde yurttaşları gördükçe hele. Tiksinç. Ne oraya faydaları olur ne buraya.
Sensin tiksincMümkün değil. Yurt dışından buralara gelen sözde yurttaşları gördükçe hele. Tiksinç. Ne oraya faydaları olur ne buraya.
Onlar da öyle diyorlar.Sensin tiksinc
Basit. Ben buradan Fransa'ya ya da Almanya'ya gitsem, orada yaşayan Türkler şöyle medeniyetsiz, böyle işgüzâr gibisinden tepeden bakma konuşmam sokaklarda dolaşırken. Oradan Türkiye'ye gelenler öyle yapıyorlar. Bir ülkeden başka bir ülkeye orada yaşayan insanları aşağılamak için gitmezsin.Ne anladık şimdi bundan?
Öyle zaten ha Avrupa’da ha Türkiye’deBasit. Ben buradan Fransa'ya ya da Almanya'ya gitsem, orada yaşayan Türkler şöyle medeniyetsiz, böyle işgüzâr gibisinden tepeden bakma konuşmam sokaklarda dolaşırken. Oradan Türkiye'ye gelenler öyle yapıyorlar. Bir ülkeden başka bir ülkeye orada yaşayan insanları aşağılamak için gitmezsin.
Dediğimi anladığını zannetmiyorum. Benim bahsettiğim kitle sonradan görme bir kitle. Senin iyisiyle ve kötüsüyle sevdiğin Anadolu Kültürü denen şeyi, senden çok çok daha iyi bildiği iddiasıyla saçmalıyorlar.Öyle zaten ha Avrupa’da ha Türkiye’de
Tmm anlamadım..kafanı fazla yorma bu millete düz git gel oralı olma.Dediğimi anladığını zannetmiyorum. Benim bahsettiğim kitle sonradan görme bir kitle. Senin iyisiyle ve kötüsüyle sevdiğin Anadolu Kültürü denen şeyi, senden çok çok daha iyi bildiği iddiasıyla saçmalıyorlar.
Bunlarda türkçe yarım yamalak, ama %1500 yerli ve milliler. Neyse.
Kafa yormuyorum. Hissettiğim neyse onu söylüyorum.Tmm anlamadım..kafanı fazla yorma bu millete düz git gel oralı olma.
Mümkün değil. Yurt dışından buralara gelen sözde yurttaşları gördükçe hele. Tiksinç. Ne oraya faydaları olur ne buraya.
hiç boklamayın yurtdışını, bırakın bu işleri : )
zaten %95 e yakın vize reddi var.
benim imkanların şuan için yetmiyor. yettiği an gittiğim an.