İmkanınız olsa yurt dışına gider miydiniz?

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti

İmkanınız olsa yurt dışında yaşar mıydınız?

• Kullanılan toplam oy
    10
Yolunu bulan yerinde kalır,olmayanında canı çıksın kimin umrunda.öyle bir imkan olsa herkes kaçıp gelir buraya..

Niye olmasın, giderim.
Japonya - Kyoto şehri,
Tibet - Potala Sarayı
Kanada - Toronto merak ettiklerimden.

bu ülkede yıllarca "daha yaşanabilir bir yer" haline getirebilmek için mücadele veren onca insan sadece kendi çıkarlarını düşünen kişiler tarafından bertaraf edildi. haliyle gitmek isteyeni yargılamak benim açımdan söz konusu olamaz fakat ben gitmek istemem.

Burada ne ezan sesini duyabiliyoruz nede akepenin çay fırlatma şenliklerine katılabiliyoruz.anlayacağınız büsbütün mahrumuz,en kısa zamanda Türkiye’ye taşınacağım böyle olmuyor awq..

Şu an fırsatım var ama gitmiyorum, açıkçası 2023 seçimlerini bekliyorum. Çok mücadele edip, bedeller ödedik ve sonuçlarını görmek istiyorum.

Ben Almancı kız olsaydım sahte evlilik yapıp zımba gibi gençleri getirtirdim cüzi bir rakama..iyi ki kız değilim

Akrabalar Yunan adalarına tatile gitmişti. Türkiye'den ucuz dediler. İsteyen gidebilir, bir sıkıntı olmaz.

KKTC ve Gürcistan'a Pasaport gerekmiyor. KKTC baya pahalı, onu da belirteyim.

Abi... Adamlar tatile gider misin diye sormuyor. S*ktir olup gider misin diye soruyor.

hem kaçıp gitmek istiyorum hem de gitmiyorum. ne istediğimi bilmiyorum galiba...

Geri