Xerath
Gümüş Üye
UrophLed size göre maymundan gelmekten kötü diyorsun bak benim en baştaki yorumuma seçme hakkını almaktan bahsediyorum bizim inancımızda maymundan gelmek yok ve Müslümanların çoğunlukta olduğu ülkede genilinde maymundan gelmiş gibi modası geçmiş bir evrim teorisi ki teori hala bununla eğitim öğretim yapmak senin içni olmayanilir ama bizim için sorun ve her şeyin senin fikriyatına göre olmasını bekleyemezsin üstadım imam hatipleri seçen de olur seçmeyende senin görüşünü seçende olur seçmeyende yani bu bir seçimdir ve kendi fikriyatına uyumlu olamyacağı için bir şeyin kapatılamsını bekleyemezsin !
bana göre de bu Ülkede hala Evrim teorileri okutulmamalı kesinlikle bu konunun açılması yasaklanmalıdır desem etik olur mu bu durum veya gerçekten bunu yapmış olsalar eleştiri yapmaz mıydın?
Ayrıca evrimde insanlar maymundan gelmez sadece genetik olarak büyük benzerlikler var denir.
bunu da demişsin mesela 10 yaşlarında bir çocuk bu yorumunu kavrar mı sence mesele kendi yeğenim öyle bir ders görüp bana demişti ki dayı biz maymundan geliyor muşuz bu benim içinde inanışı olan bir toplumun içinde beyin yıkama gibidir ama siz kendi fikriyatınızda olmayana malesef beyin yıkama diyorsunuz biz benzer bir şey söylediğimizde aha cahil olarak adlandırılıyoruz yada dar görüşlü
insanalrın seçme hakkını alarak özgürlükten bahsedemezsin üstadım mesela bir emdyaya hesap sorulmasına biel katlanamıyorken insanalrın imam hatip okulu konusunda kesin ve net kapatılmalı kalkmalı yok edilmeli gözüyle bakarak toplumun bir yapısının seçem hakkını da yok etmiş oluyorsun bu bpek adaletli değil
Ezbere yorum yapmamanı rica ediyorum.
Evrimi bilmediğin aşikar ancak bizim inancımızda yoktur deyip eğitimden de kaldırılmasını istemek komik bile değil. Ayrıca evrim teorisi temelde öğretilecek bir konu değildir. 10 yaşındaki çocuk ise okumayı henüz sökmüştür. Yeni okumaya geçmiş bir çocuğa bırakın evrimi "adrenokortikotropin" bile dedirtemezsiniz.
Batı çocuklarına motorları bilgisayarları bilim ve sanatı aşılarken siz çocuklara ademin çocuklarının kardeş kardeşe çiftleşip ürediklerini anlatıyorsunuz. Bu senaryo devam ettiği sürece onlar sizi sömürmeye devam edecek.