Imam Hatipler Kapatilsin mi?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Imam Hatipler Kapatilsin mi?

• EVET NEDEN

Kullanılan: 16 42.1%
  • HAYIR NEDEN

Kullanılan: 18 47.4%
  • BIR MAHSURU YOK

Kullanılan: 4 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    38
sizce imam hatipler faydali mi yoksa dini yonden zarar mi .

yok yani onlar olmadan dini yasamak ne kadar mumkun

Bence kapatılmasın. Tercih meselesi. Çocuğunuzu yetiştirirken eğitimine paralel olarak dini yönden de eğitim almasını isteyebilirsiniz

Kapatılmasın. Düzenleme yapılabilir. Tam kaliteli okullar değil.

bazı yenilikler yapılabilir ama kapatmak seçme hakkını almaktır

Özel üniversiteler kapatılsın mı? Bence kapatılmalı
Özel okulların tamamı kapatılmalı ve yerlerine ücretsiz devlet okulları açılmalı.Hic bir devlet okulundan harç ve kayıt parası alinmamali istemediği bransda aldigi puana göre gençler okutulmamali tartışma konuşun bu olmaliyken imam hatipler kapatılmalı?Herkes gitmekte özgür seçiminde özgür iken imam hatipler kapatılmalı çekilemeyen ne?Orada okuyanlar zehirleniyor mu?Lütfen insanların haklarına ve seçimlerine saygı duyunuz bu sizin hosunuza gitmese bile

Kapatılmasın
Insanlar seçimleri doğrultusunda gidiyor zaten
Buna da el atmayınız

İmam hatip okul değil mi? Normal düz okul yada meslek okulundan farkı nedir? Eger herkes esitse o okullarda okuyanlarin neden önünü keselim? Senin aklındaki meslek örneğin elektrik bölümü okuyup elektrik teknikeri olmak gelip meslek liselerini kapatalım deseler zorunda gitmez mi?
Biraz objektif olalım. Adaletli olalım kendimiz için kötü olabileceğini düşündüğümüz şeyi başkası içinde düşünelim.

Özel üniversiteler kapatılsın mı? Bence kapatılmalı
Özel okulların tamamı kapatılmalı ve yerlerine ücretsiz devlet okulları açılmalı.Hic bir devlet okulundan harç ve kayıt parası alinmamali istemediği bransda aldigi puana göre gençler okutulmamali tartışma konuşun bu olmaliyken imam hatipler kapatılmalı?Herkes gitmekte özgür seçiminde özgür iken imam hatipler kapatılmalı çekilemeyen ne?Orada okuyanlar zehirleniyor mu?Lütfen insanların haklarına ve seçimlerine saygı duyunuz bu sizin hosunuza gitmese bile

bizim zamanımızda hala amymundan gelidğimizi öğreten bir eğitim sistemimiz vardı ama onlara hiç kötü bakılmadı dediğin gibi özel üniversitelerde başıdnaki adamın karakterine ilkeler edinenlere beyin yıkama demiyorlar dimi ama hah iyi örnek verdin

küççükken hatırlıyorum Ecevit döneminde giriş puanları biel yüksekti o okulların şimdi beyin yıkayan oldu :D

Böyle güzel fikirler üreten insanları her zaman desteklemeliyiz. Kapatılmasın.

images

bizim zamanımızda hala amymundan gelidğimizi öğreten bir eğitim sistemimiz vardı ama onlara hiç kötü bakılmadı dediğin gibi özel üniversitelerde başıdnaki adamın karakterine ilkeler edinenlere beyin yıkama demiyorlar dimi ama hah iyi örnek verdin

küççükken hatırlıyorum Ecevit döneminde giriş puanları biel yüksekti o okulların şimdi beyin yıkayan oldu :D

Benim Ecevit ile hatırladığım tek şey yüzlerce insanın iflas bayraklarını asıp çocuklarını okullardan alip her akıllarına Ecevit düşmesinde sövmeleri.konu insanların seçimlerine bile mudehale hakkını kim kime veriyor eccuk saygı dimi

niye kapatılsın ne zararları var kapatılmasın.

Bana kalırsa seçme hakkı elinden alınanlar, imam hatip liselerine, ortaokullarına(bunu yeni gördüm, daha da şaşkınım) gitmek istemeyenlerdir.
Trabzon hakkında konuşacağım, açılan her yeni okul imam hatip. Olmayanlar da dönüştürülüyor.
Açılan her 3 yeni okuldan 5i imam hatip. (evet, komik.)
İlginç buluyorum.
Zaten ülkede eğitim dediğin ne ki? "Eğitim sistemi"nden bahsetmeyeceğim çünkü bana kalırsa bir sistem yok ortada.

İşte bu yüzden imam hatipler kapatılmalı diyorum. Size göre maymundan gelmek kötü ama ensest ilişkiden çoğalıp üremekte bir sıkıntı yok.

Ayrıca evrimde insanlar maymundan gelmez sadece genetik olarak büyük benzerlikler var denir.

Benim Ecevit ile hatırladığım tek şey yüzlerce insanın iflas bayraklarını asıp çocuklarını okullardan alip her akıllarına Ecevit düşmesinde sövmeleri.konu insanların seçimlerine bile mudehale hakkını kim kime veriyor eccuk saygı dimi

Birincisi o zamanlar ki kriz tüm dünya da vardı. Bahsini ettiğin kriz AKP'yi başa getirdi ve AKP başa gelirken 3 Y ile savaşmaya geldik dedi. Bunlar yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklardı. Türkiye dünya da işide yardım ve yataklıkla suçlanıyor. ABD'de ülkenin cumhurbaşkanının ailesini ve iktidar partisini de içine alan kara para davası görülüyor.

yıl olmuş 2016 hala imam hatipler kapatılsın. Çok ilkel davranışlar bunlar muz cumhuriyetimi burası.

UrophLed size göre maymundan gelmekten kötü diyorsun bak benim en baştaki yorumuma seçme hakkını almaktan bahsediyorum bizim inancımızda maymundan gelmek yok ve Müslümanların çoğunlukta olduğu ülkede genilinde maymundan gelmiş gibi modası geçmiş bir evrim teorisi ki teori hala bununla eğitim öğretim yapmak senin içni olmayanilir ama bizim için sorun ve her şeyin senin fikriyatına göre olmasını bekleyemezsin üstadım imam hatipleri seçen de olur seçmeyende senin görüşünü seçende olur seçmeyende yani bu bir seçimdir ve kendi fikriyatına uyumlu olamyacağı için bir şeyin kapatılamsını bekleyemezsin !

bana göre de bu Ülkede hala Evrim teorileri okutulmamalı kesinlikle bu konunun açılması yasaklanmalıdır desem etik olur mu bu durum veya gerçekten bunu yapmış olsalar eleştiri yapmaz mıydın?

Ayrıca evrimde insanlar maymundan gelmez sadece genetik olarak büyük benzerlikler var denir.

bunu da demişsin mesela 10 yaşlarında bir çocuk bu yorumunu kavrar mı sence mesele kendi yeğenim öyle bir ders görüp bana demişti ki dayı biz maymundan geliyor muşuz bu benim içinde inanışı olan bir toplumun içinde beyin yıkama gibidir ama siz kendi fikriyatınızda olmayana malesef beyin yıkama diyorsunuz biz benzer bir şey söylediğimizde aha cahil olarak adlandırılıyoruz yada dar görüşlü

insanalrın seçme hakkını alarak özgürlükten bahsedemezsin üstadım mesela bir emdyaya hesap sorulmasına biel katlanamıyorken insanalrın imam hatip okulu konusunda kesin ve net kapatılmalı kalkmalı yok edilmeli gözüyle bakarak toplumun bir yapısının seçem hakkını da yok etmiş oluyorsun bu bpek adaletli değil

Anasını satayım öğretmenlik bölümleri kapatılsın milyonlarca kitap basılıyor illa birilerimi anlatmalı .s
Açıp okuyup öğrensinler falan.
Ütopik oldu sanki

Geri