Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
sizce imam hatipler faydali mi yoksa dini yonden zarar mi .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Özel üniversiteler kapatılsın mı? Bence kapatılmalı
Özel okulların tamamı kapatılmalı ve yerlerine ücretsiz devlet okulları açılmalı.Hic bir devlet okulundan harç ve kayıt parası alinmamali istemediği bransda aldigi puana göre gençler okutulmamali tartışma konuşun bu olmaliyken imam hatipler kapatılmalı?Herkes gitmekte özgür seçiminde özgür iken imam hatipler kapatılmalı çekilemeyen ne?Orada okuyanlar zehirleniyor mu?Lütfen insanların haklarına ve seçimlerine saygı duyunuz bu sizin hosunuza gitmese bile
bizim zamanımızda hala amymundan gelidğimizi öğreten bir eğitim sistemimiz vardı ama onlara hiç kötü bakılmadı dediğin gibi özel üniversitelerde başıdnaki adamın karakterine ilkeler edinenlere beyin yıkama demiyorlar dimi ama hah iyi örnek verdin
küççükken hatırlıyorum Ecevit döneminde giriş puanları biel yüksekti o okulların şimdi beyin yıkayan oldu![]()
bizim zamanımızda hala amymundan gelidğimizi öğreten bir eğitim sistemimiz vardı ama onlara hiç kötü bakılmadı dediğin gibi özel üniversitelerde başıdnaki adamın karakterine ilkeler edinenlere beyin yıkama demiyorlar dimi ama hah iyi örnek verdin
küççükken hatırlıyorum Ecevit döneminde giriş puanları biel yüksekti o okulların şimdi beyin yıkayan oldu![]()
Benim Ecevit ile hatırladığım tek şey yüzlerce insanın iflas bayraklarını asıp çocuklarını okullardan alip her akıllarına Ecevit düşmesinde sövmeleri.konu insanların seçimlerine bile mudehale hakkını kim kime veriyor eccuk saygı dimi