Ne dedik şimdi Alla Alla. Erkek düşmanısın enci.Erkek milleti işte. Sonra bana erkek düşmanı diyolla
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne dedik şimdi Alla Alla. Erkek düşmanısın enci.Erkek milleti işte. Sonra bana erkek düşmanı diyolla
Cibil cibil hemiUniversitenin mulakatina bizi broadway show’una goturduler. Baya tum mulakata soktuklari, 20 ogrenciyi. Ayni okulun ust donem ogrencileri ve 2-3 de basimizda organizator. Goturdukleri broadway’de de koltuklari super secmisler, 2 gruba ayirdilar. Bir grup en onde, diger grup da 5. Sirada. Bizim tabi ilk gorecegimiz show, nasil heyecanliyiz, cok hos da bir yemek yedik oncesinde.
Ama akilli organizatorler, show’un ne uzerine oldugunu arastirmamislar 2. sahnede sahnedeki adamlar yavas yavas nude hale gelmeye basladi, bir de seyircilerle yakinlasip dans etmeye basladilar o halde : )) Tam hatirlamiyorum ama oyunun 15-20 dk si nude sekilde devam etti : )) Ilk kultur soklarindan birini bu showda, sonra da aksamki ogrenci partisinde yasamisimdir herhalde.
Anadan dogma : ))Cibil cibil hemi
iyi gezdin he bursa ankara....Üşenmeyip de tek tek çekmişim 😁
akıllardaki soru: oralarda os*rmak ayıp değil mi, normal mi karşılanıyor?........ birisi yanınızda sesli os*rduğunda ‘yyuh, oha! s*çsaydın’ demiyor musunuz?...............bu konu icersindeki yorumlari okurken yasiyorum su an kültür soku:d
o*urmak zaten ayip miydi ki? HELFKSJFLDLD üfakıllardaki soru: oralarda os*rmak ayıp değil mi, normal mi karşılanıyor?........ birisi yanınızda sesli os*rduğunda ‘yyuh, oha! s*çsaydın’ demiyor musunuz?...............