Nef'
Platin Üye
Hayal ettim de şimdi, o derece mi yaaa .pbozuk paranın kenarına parmağınızla vurduğunuzda havada bilmem kaç kez döner ya terazi erkeği de o dönen kişi sayısı kadar hangisiyle konuşsam diye düşünür![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayal ettim de şimdi, o derece mi yaaa .pbozuk paranın kenarına parmağınızla vurduğunuzda havada bilmem kaç kez döner ya terazi erkeği de o dönen kişi sayısı kadar hangisiyle konuşsam diye düşünür![]()
maalesefHayal ettim de şimdi, o derece mi yaaa .p
terazi erkekleri genelde çok sevimli, hoş sohbet, eğlenceli, belli merakları olan, anlayışlı ve kibardır. bir kısmı kımıl kımıl flört için delirirken bir kısmı da aradığı aşkı bulup sakin sakin yaşamanın derdindedir. eğer sizi gerçekten seven bir terazi erkeğiyse bütün kibarlığıyla size kapılarını açar. sizden önce sizi düşünür, planlar yapar, küçük sürprizler hazırlar. sevildiğinizi hissetmenin dayanılmaz hafifliğiyle göklerde süzülürsünüz nef hanımcım...Terazi erkeğiyle ilgili bir şeyler söyleyin yaa
terazi erkekleri genelde çok sevimli, hoş sohbet, eğlenceli, belli merakları olan, anlayışlı ve kibardır. bir kısmı kımıl kımıl flört için delirirken bir kısmı da aradığı aşkı bulup sakin sakin yaşamanın derdindedir. eğer sizi gerçekten seven bir terazi erkeğiyse bütün kibarlığıyla size kapılarını açar. sizden önce sizi düşünür, planlar yapar, küçük sürprizler hazırlar. sevildiğinizi hissetmenin dayanılmaz hafifliğiyle göklerde süzülürsünüz nef hanımcım...
siz need'e bakmayın, ikizlerle karıştırdı o sjhsjs.
ben acaba astroloji sayfası mı açsam ya, çok ikna edici yazıyorum...![]()
Ne açıdangörüyorum ki ikizlere saldırı var akşam bir ses kaydı ile bu işi sonlandıralım![]()
Nyc : bugün günlerden Ego galiba![]()
Geçti muhabbet demiNe açıdan
Geçti muhabbet demi
Haritamdan dolayıNe açıdan ego günü olduğunu sordum
Haritamdan dolayı
at bebeksu:=)Atıyorum sana @yoSun