İlişkilerde en mutsuz 3 erkek burcu

Konu sahibi son olarak 1196 gün önce görüldü
bozuk paranın kenarına parmağınızla vurduğunuzda havada bilmem kaç kez döner ya terazi erkeği de o dönen kişi sayısı kadar hangisiyle konuşsam diye düşünür :D
Hayal ettim de şimdi, o derece mi yaaa .p

Terazi erkeğiyle ilgili bir şeyler söyleyin yaa
terazi erkekleri genelde çok sevimli, hoş sohbet, eğlenceli, belli merakları olan, anlayışlı ve kibardır. bir kısmı kımıl kımıl flört için delirirken bir kısmı da aradığı aşkı bulup sakin sakin yaşamanın derdindedir. eğer sizi gerçekten seven bir terazi erkeğiyse bütün kibarlığıyla size kapılarını açar. sizden önce sizi düşünür, planlar yapar, küçük sürprizler hazırlar. sevildiğinizi hissetmenin dayanılmaz hafifliğiyle göklerde süzülürsünüz nef hanımcım...
siz need'e bakmayın, ikizlerle karıştırdı o sjhsjs.
ben acaba astroloji sayfası mı açsam ya, çok ikna edici yazıyorum... :emoji_smirk:

Konuyu evirdim cevirdim kendimi övdürdüm... bu ikizler cok fena....

Konuya bak ya, ayçiçeği yağı olmuş kaç para kimsenin umurunda değil, ama burç yorumu olunca beş sayfa yazıyoruz.. neyse bir memeli konu gelmeli artık..
Psinoza en son Kürt açılım sürecini yorumluyordu ahah
Burçların şahı balık burcu erkeği olarak herkesi selamlıyorum..

terazi erkekleri genelde çok sevimli, hoş sohbet, eğlenceli, belli merakları olan, anlayışlı ve kibardır. bir kısmı kımıl kımıl flört için delirirken bir kısmı da aradığı aşkı bulup sakin sakin yaşamanın derdindedir. eğer sizi gerçekten seven bir terazi erkeğiyse bütün kibarlığıyla size kapılarını açar. sizden önce sizi düşünür, planlar yapar, küçük sürprizler hazırlar. sevildiğinizi hissetmenin dayanılmaz hafifliğiyle göklerde süzülürsünüz nef hanımcım...
siz need'e bakmayın, ikizlerle karıştırdı o sjhsjs.
ben acaba astroloji sayfası mı açsam ya, çok ikna edici yazıyorum... :emoji_smirk:

Yaaa işte buu .p
Tatlılık ve eğlence tam da bu (:
Ayakları yerden kesiciler diyebiliriz terazilere evet evet
Teşekkürler canım♡

yaylar yine gamsız şrfszlr kdjdj
anna sende bir minnoşluk var, sevmemek mümkün değil... yine de çok tepeme çıkma kdjd

kız
bu malı nerden buldum der gibi

Ben bu burç yorumuna da katılmıyorum. Yorumcular sallıyor bol keseden.

Dostlarımla, arkadaşlarımla mutluyum ben. İnsan ilişkilerim güçlüdür. Az önce Almi’ye de söyledim tam bir saat ki daha fazladır teyzem halamla tel da konuştuk yüzüme iz yaptı telefon. Onlar büyüğüm olmasına rağmen önemli konularda fikrimi alırlar. tabiki herkes değil ailem ve dostluklarım çok kıymetlidir. Ben sevdiklerimle mutlu olurum. Evet sürpriz çok sevmem o konuda hemfikiriz ama diğer yorumlar fasa fiso.

Geri