İlişkilerde en mutsuz 3 erkek burcu

Konu sahibi son olarak 1194 gün önce görüldü

Ne yapılırsa yapılsın bazı erkekleri mutlu etmek zordur. Hem seçicidirler hem de mutsuzluk onların bir parçasıdır. Pek, kimler böyle? İşte en mutsuz 3 erkek burcu…​

İlişkilerde en mutsuz 3 erkek burcu

İlişkilerde bazılarımız zor mutlu olur. Hatta mutlu olmak için tüm koşullar hazırdır ama onlar yine bir bahane bulur. İlişkilerde en mutsuz 3 erkek burcunu bir araya getirdik.

EN MUTSUZ ERKEK BURÇLARI

İkizler burcu:
İlişkilerde İkizler burcu erkeği severse çok sever. Fakat onun sevgisiyle mücadele edecek kadar zekânız yoksa hiç yola çıkmayın derim. Aksi taktirde İkizler burcu erkeğini zor mutlu edersiniz.

Yengeç burcu: Yengeç burcu erkeği sorunlu bir tip değildir. Fakat neyden mutsuz olduğunu bir türlü anlayamazsınız. Hiç sebep yokken keyfinizi gereksiz yere kaçırabilir. İlişkilerde öyle şaşırtan heyecanlar falan Yengeç burcuna göre değildir.

Başak burcu: Her şeye bir kulp bulan Başak burcu erkeğiyle bir yola çıkacaksanız tüm sabır zincirleriyle kendinizi donatın. Zira onları ikna etmek bile insanı mutsuz eder.

Lan yine mi ikizler, ama doğru.. bu burç her masada var ya. Yalnız forumda ikizler erkeği ve terazi erkeği hiç yok, hep kadın var ahaha.
Yengeç burcu doğru, kardeşim @Psinoza ses ver bakalım.. mutsuzluğunu paylaş benimle..
Benim yükselenim başak.. ama mutluyum :) sevgilisi olmayan, evli olmayan, dombili de olmayanlar için dm açtım kısa bir süre.. fazla yüklenmeyelim lütfen sonra akşam ki gibi forum çöküş yaşıyor..

Bu ikizler ayinda bisi olmus kesin .p

ikizler ve yengeç dün aşık olmadan duramıyordu, kusura bakmayın bugün üzülmeyi, mutsuz olmayı hak ettiler... sjhjs.
yengeçler fazla düşünüp kafaya taktıklarından mutsuzlar, ilişkileriyle alakası yok onların durumunun, onların durumu kronik. ikizler aklı ötekinde kaldı diye mutsuzdur, kızlar ikizler erkeklerinden uzak durun... başakları bilmiyorum ya, domestoslara zam geldiği için ilişkisine yansımış olabilir. bi de artık harita marita kişilik bilmem de bazı başak erkekleri o kadar konuşuyor ki, dine dönüp sadece dua etmek ve allah'ın beni kurtarmasını beklemek istiyorum.

@Sanem hanım üye olarak talep ediyorum boğa burcunun geçtiği bir konu açabilir misiniz? böyle sürpriz olsun, girdiğimde aa boğa diyeyim...-yemek hariç-

ikizler ve yengeç dün aşık olmadan duramıyordu, kusura bakmayın bugün üzülmeyi, mutsuz olmayı hak ettiler... sjhjs.
yengeçler fazla düşünüp kafaya taktıklarından mutsuzlar, ilişkileriyle alakası yok onların durumunun, onların durumu kronik. ikizler aklı ötekinde kaldı diye mutsuzdur, kızlar ikizler erkeklerinden uzak durun... başakları bilmiyorum ya, domestoslara zam geldiği için ilişkisine yansımış olabilir. bi de artık harita marita kişilik bilmem de bazı başak erkekleri o kadar konuşuyor ki, dine dönüp sadece dua etmek ve allah'ın beni kurtarmasını beklemek istiyorum.

@Sanem hanım üye olarak talep ediyorum boğa burcunun geçtiği bir konu açabilir misiniz? böyle sürpriz olsun, girdiğimde aa boğa diyeyim...-yemek hariç-
Tmm sana supriz konular acacagim hic haberin yokmus gibi forumda dolas :)

Bu ikizler burcuna ise yaramayan ne kadar default ozellik varsa yuklenmis. Bir nevi tester burc.

sen kimsin ya :D

arkadaşlar imdat! ikizler ve yengeçler geldi... koruyun beni!
psinoza ben çok biliyorum da hatırlamak istemiyorum yengeçleri... :(

İkizlerim ama neyse ki erkek değilim.. yoksa Melodram hanımı ben de linç edebilirdim....

@Nyctophilia gelir misin lütfen, yengeç erkeğiyle ilgili güzel bir şey söyle... bari sen söyle...

Ekşi de en çok yorum alan erkeklerden biri hatta direk en coku galiba.
Kadınların sözde çoğunun hayalindeki erkek olan fakat pratikte Koçlara ya da Ikizlere kaçtığı bi durum var. Bu coğrafyadaki kadınların mazoşist içgüdüsüyle alakalı galiba.
Yengeç erkeği zor değildir sadece küstuğunde duvar olur bu da karşı tarafı yorabilir.
Fakat asıksa karşı tarafın en ufak üzüntüsünde hemen yumuşar. Çok iyi baba olurlar.

Geri