İlişkilerde en mutsuz 3 erkek burcu

Konu sahibi son olarak 1196 gün önce görüldü
İkizlerim ama neyse ki erkek değilim.. yoksa Melodram hanımı ben de linç edebilirdim....
anna hanım ikizler kızlarına bayıldığımı söylemiştim daha öncesinde, ucuz yırttınız... gerçi erkek olsanız belki de ikizler erkeklerine karşı olan düşüncelerimi kırabilirdiniz, bi de juju erkek olsa kırılabilirdi, bi de hahahah... görüyorsunuz ikizler kızlarının hayatımdaki yeri ve önemini.
şimdi oturun ve bir need'e bakın bi de ikizler kızları olanlara... hak vermek zorundasınız bana...

Ekşi de en çok yorum alan erkeklerden biri hatta direk en coku galiba.
Kadınların sözde çoğunun hayalindeki erkek olan fakat pratikte Koçlara ya da Ikizlere kaçtığı bi durum var. Bu coğrafyadaki kadınların mazoşist içgüdüsüyle alakalı galiba.
Yengeç erkeği zor değildir sadece küstuğunde duvar olur bu da karşı tarafı yorabilir.
Fakat asıksa karşı tarafın en ufak üzüntüsünde hemen yumuşar. Çok iyi baba olurlar.

bu duygusal değişimleri çogu zaman anlık ve dibine kadar yaşıyorum. ve bu durum beni gerçekten ürkütüyor...
ikizler kadınlarını daha yakın buluyorum doğru, ne halleri varsa görsünler hiç degerimi bilmiyorlar...

@Nyctophilia gelir misin lütfen, yengeç erkeğiyle ilgili güzel bir şey söyle... bari sen söyle...
yengeç erkekleri kadınların karşılaşabileceği en düşünceli erkeklerdendir. sevdikleri kadınlara karşı çok hassastırlar ve her anlarında destek olmak için hazır beklerler. sadece kafalarında o kadar çok düşündükleri şey vardır ki, tek bi yere odaklanamadıkları için ilişkilerini yürütürken afallarlar. yoğun sevgisinin karşılığını ufacık görseler onlar için tamamdır aslında ama mantıkları devreye girdiğinde ''bu beni sevmiyor mu lan'' diye delirmenin eşiğine bile gelirler. bunaltana kadar sorgularlar ve ellerinde olanı da kaybederler. evet duygusallardır ama tehlike hissettikleri anda, değerlerinin bilinmediğini düşündüğü anda kapı-duvar olurlar. yumuşak başlı, nazik, düşünceli ve sakin yengeç erkeklerini bi anda tanıyamaz olursunuz. onu hak etmediğinize o kadar inanır ki, bi anda öfke patlamaları, sinir ve gerginlikle size hayatı dar eder... o meşhur ''sert erkek'' kalıbına girerler. bu arada yine en çok zararı kendilerine verirler ama karşıdakini de pişman edene kadar duvarlarını indirmezler. her duyguyu en uçta yaşarlar. nasıl beğendin mi...

yardim etmek isterdim sana ama bende ikizlerim :)
sanem hanım erkekleri geldi diye yardım istedim... kızlarını sevdiğimi bir üstte söylemiştim zaten.
görüyorsunuz her türlü sıyrılıyorum işin içinden... :emoji_sweat_smile:

anna hanım ikizler kızlarına bayıldığımı söylemiştim daha öncesinde, ucuz yırttınız... gerçi erkek olsanız belki de ikizler erkeklerine karşı olan düşüncelerimi kırabilirdiniz, bi de juju erkek olsa kırılabilirdi, bi de hahahah... görüyorsunuz ikizler kızlarının hayatımdaki yeri ve önemini.
şimdi oturun ve bir need'e bakın bi de ikizler kızları olanlara... hak vermek zorundasınız bana...
Mırın kırın etseydiniz etrafınızdaki ikizler burçu olan juju'yu örnek verecektim.. belki de need'i örnek verecektim ama vermicem içimden gelmiyor.... cevrenizdeki ikizler burçu olan hanımların sevgisini doyasıya tatmış olduğunuz şu yorumdan anlaşılıyor.. size hak vermemek mümkün değil.. ben de Larien için bir değerim ama görüyorsunuz ki gelip beni hiç övüyor.... linçe uğrasam en önden gider gibi duruyor skj

@Nyctophilia @Melodram teşekkür ederim arkadaşlar, çok yardımcı oldu bu bilgiler
uçta yaşadığım duyguları törpülemeye gideceğim ve çabuk küsmemeye bakacağım...
hangi burca yürümem gerektiği konusunu sonra konuşuruz...

En mutlusu da biz boğa burçlarıdır. Kendimden biliyorum, öyle çok aşık olup ilişki yaşayamadığımız için olan ilişkimizi kaybetmemek adına müthiş bi sevgililik yaşıyoruz ve yaşatıyoruz. Afferim lan bize gerçekten.

Terazi erkeğiyle ilgili bir şeyler söyleyin yaa

@Melodram hanım bakın şimdi..
Mesela @nedebenmecnun a ikizleri sor yaka silker.. bunlar böyleler işte.. lari de öyle.
Bunlar benimle niye konuşuyor anlamıyorum...

Mesela @nedebenmecnun a ikizleri sor yaka silker.. bunlar böyleler işte.. lari de öyle.
çok sevdikleri içindir ya... bazen aşırı sevgi fenalık bastırır ya insana, yakaları bi havalandırırsın kalbin ferahlasın diye... ondan öyle yapıyorlardır.
lari seni çok zeki bulmamış mıydı ikizler burcu olduğun için, haksızlık etme :/

Sevgili ikizler burcu anna kareninacım, hayat enerjinize hayran olduğum kadar 2 saat içinde 126 farklı ruh halinize ayak uyduramıyorum ve bu benim az çalışan kafamı karıştıryor. Buraya nasıl geldik diyorum .
Bunu bize yaşatmadığınız zamanlarda ise ikizler ile vakit geçirmek o kadar güzel oluyor ki anlatamam. Seninle konuşuyor olmamızın sebebi de bu. Sen bu farklı ruh halini çok yaşatmıyorsun. Yükselenin kesin boğa

Geri