Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Reklâm verdi buraya geldik..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İbrahim buraya katılan yarışmacılar müthiş para kazanıyor. Kaldıkları her hafta aldıkları para müthiş gerçekten. Bir sezon, ilk dörde kadar giden kişi hayatını kurtarır. İnan şurada yarışan çoğu kişi Acun sayesinde tanındı ve maddi olarak rahat yaşama kavuştu.
bence seçenekleri deneyelim bende hafta bitmeden... hergün bir renk olayım,biraz da ışıltılı. yıldız gibi parlayayım.... ne dersiniz?
ben de anıl'ı tutuyorum... dün bir bölüm sirius ve anıl için izledim ama yeter... eniştelerini sirius ve yosun'a emanet ederek çekildim.Atakan bekar olsaydi atakani tutardim. Konusmasa cok seksi adam ama konusunca asiri bozuyor. Geriye sadece anil kaliyor. Masallah..
Aslinda gokhan da hos cocukmus ama gorunce aklima na na na selena selana geliyor o yuzden enerjimiz tutmadi. Mert de tatli. Ay neyse daha fazla izlemiyim ben de yoksa diger bolumleri de izlemek zorunda kalirim.. yosuncum siricim bu cocuklara sahip cikin!ben de anıl'ı tutuyorum... dün bir bölüm sirius ve anıl için izledim ama yeter... eniştelerini sirius ve yosun'a emanet ederek çekildim.
hem galatasaray'ın sporcusu, hem yelkenci.... benim yelkenler suya düşünce kurtarır diye düşündüm.