İF üyeleri survivor all star yorumluyor

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Uzun zaman sonra tekrardan yapılan Survivor All Star ekranlara geliyor, takımlar gayet güzel görünüyor. Sezon boyunca çeşitli entrika, taktiksel savaşlar, kurgular burada yorumlanacak.
Herkes tarafını seçsin! Başlıyoruz.

Survivor All Star 2022'nin ünlüler takımı

Adem Kılıçcı, Çağan Atakan Arslan, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir ve Birsen Bekgöz yarışacak.

Survivor All Star 2022'nin gönüllüler takımı

Gökhan Keser, Ogeday Girişken, Anıl Berk Baki, Hikmet Tuğsuz, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Yasin Obuz, Gizem Kerimoğlu, Berna Keklikler, Sude Burcu, Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik ve Seda Ocak yer alıyor.

ben izlemem ama sirius bekliyorsa ben beklerim... anıl berk baki'yi tutuyorum şiir gibi.

Berna favorim, o kadını forumda birine benzetiyorum, tavırları, cazgır halleri off.
Haydi Berna parçala ahaha.

Gelsin nobette izleruk

cidden izliyor musunuz? önceden zevkliydi. ne bileyim, ada hayatı renkliydi, yarışma ödülleri güzeldi.
şimdi full reklama döndü olay. ada hayatı yok.

Reklam arasi bunlara yemek verdiklerini duyduktan sonra zaten izlemiodum iyice bloke ettim.

Reklam arasi bunlara yemek verdiklerini duyduktan sonra zaten izlemiodum iyice bloke ettim.
Tamam da canım Acun'un bütün projeleri kurgu :) yapılan seçmeler vs vs hikaye.
Mahkemelik olduğu kadın kazandı mahkemeyi, yemek veriyorlar diyen.

Berna iyidir yaa severim onu (:

Berkancım bir de .p

ben izlemem ama sirius bekliyorsa ben beklerim... anıl berk baki'yi tutuyorum şiir gibi.
Eğlenceli bence ya yarışlar sıkıcı oluyor tamam ama kavgaları kaosları izlenir :d yasini nasıl çekicez onu bilmiyorum ama bak

Toplam iki bölüm seyretmiştim fi tarihinde. Şişirilmiş hiçbir şeyle ilgilenmiyorum.
İnsanları avutmanın başka yolu. Kapitalistler kazanıyor, kimileri ucuz şöhrete kavuşuyor, insanların zihni bu oyunlar üzerine çalışıyor, oyalanıyor.
Ama diğer yanda toplumdaki acılar ya da gerçek dramlar yoluna devam ediyor.
Kalsın, olmasa da olur.

İlk survivor ve Nihat vs paskalin kavga ettiği sezonu izlemiştim.Artik izlemiyorum sadece uzaktan Acun abimizin sesini duyuyorum." Barış düştü...Barış tekrar düştü..Barış kazandıııı"

Eğlenceli bence ya yarışlar sıkıcı oluyor tamam ama kavgaları kaosları izlenir :d yasini nasıl çekicez onu bilmiyorum ama bak
ben ilk zamanlarını izlemiştim, herhalde son izlediğim survivor şu hayim düştü mü ne vardı sjhsjh o dönem. hilmilerin dönemi olabilir.
ondan sonra ne zaman bu sporcuları almaya başladı iyice iticileşti, hep aynı isimleri döndürüyor duruyor. all-star dediğin tüm zamanların yarışmacılarından kurulmalı bence diye düşünüyorum ama kaos için izleyene de bi şey diyemem... napalım biz plesk ve malumatla forumda 3 pirinç tanesi için birbirimize söveriz. :D

ben ilk zamanlarını izlemiştim, herhalde son izlediğim survivor şu hayim düştü mü ne vardı sjhsjh o dönem. hilmilerin dönemi olabilir.
ondan sonra ne zaman bu sporcuları almaya başladı iyice iticileşti, hep aynı isimleri döndürüyor duruyor. all-star dediğin tüm zamanların yarışmacılarından kurulmalı bence diye düşünüyorum ama kaos için izleyene de bi şey diyemem... napalım biz plesk ve malumatla forumda 3 pirinç tanesi için birbirimize söveriz. :D
Ya zaten yüm zamanların yarışmacıları olacak ya bende o senin izlediğin sezonu izlemedim son iki sezonu izledim djdj
Maskeyi de ben böyle beş on dakika izledim galiba olayını bilmiyorum :d

Geri