Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aşk için çok büyük hareket... ama bu kadarı da olmaz dedirtiyor insana yine hüzünlendimAyyy aşkı uğruna attan inip eşeğe biniyor çohhh tatlisavcı ılgaz oldu av ılgaz
Bu zamanda imkansız umarımmm etkilenir erkekler birazaşk için çok büyük hareket... ama bu kadarı da olmaz dedirtiyor insana yine hüzünlendim![]()
ben varım.Ilgaz gibi erkekler kalmadiiiiii sevdigi ugruna hey yavrum heyyy
Nerdelerrrrr mxmdmdkd demek ki bişey yapamamışsin mxmxmdben varım.
ben neler neler yaptım flörtlerim için bir bilsen... advasgh
hepsi evlendiNerdelerrrrr mxmdmdkd demek ki bişey yapamamışsin mxmxmd
hiç sanmam yosunum ama umarım... bi tık etkilenseler yeter :dBu zamanda imkansız umarımmm etkilenir erkekler biraz![]()
Etkilesen biri de seninle evlenirdi simdi ayni koltukta kahve yudumlarken yorumlardınnnnn survivorhepsi evlendi![]()
Aynen bebisimmmmhiç sanmam yosunum ama umarım... bi tık etkilenseler yeter :d
yargı denince survivor unuttum pardonunuz...
kahveyi tek seviyorum dkaslkhgsEtkilesen biri de seninle evlenirdi simdi ayni koltukta kahve yudumlarken yorumlardınnnnn survivor![]()
Turabi bundan önceki Allstar'a katıldığı için çağrılmadı bildiğim kadarıyla, Pascal baba yok ya, keşke o olsaydı@ArifÇ. Turabi neden katilmamis? Birde Pascal varmi
Pascal'ın sahne isleri var@ArifÇ. Turabi neden katilmamis? Birde Pascal varmi
X Turabi artık Acun'un hiçbir programında yer alamaz kardeşim.