İF üyeleri survivor all star yorumluyor

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu ne kiz, hangi renk olacagina karar verememis bu. ahahaha:>
@Run acun abim acun abim diyordu gecenlerde instagramda ama? Acun cizdi ustunu dedigin gibi demek ki
@Melis hadi bakalim:>
İbrahim buraya katılan yarışmacılar müthiş para kazanıyor. Kaldıkları her hafta aldıkları para müthiş gerçekten. Bir sezon, ilk dörde kadar giden kişi hayatını kurtarır. İnan şurada yarışan çoğu kişi Acun sayesinde tanındı ve maddi olarak rahat yaşama kavuştu.
Tabii aileden ve yaptığı işlerden dolayı zengin olan ve meşhur olanları ayrı tutuyorum.
Turabi konusunda haklısın, Acun üzerini çizdi.

Bu ne kiz, hangi renk olacagina karar verememis bu. ahahaha:>
@Run acun abim acun abim diyordu gecenlerde instagramda ama? Acun cizdi ustunu dedigin gibi demek ki
@Melis hadi bakalim:>
bence seçenekleri deneyelim bende hafta bitmeden... hergün bir renk olayım,biraz da ışıltılı. yıldız gibi parlayayım.... ne dersiniz? :emoji_nerd:

Atakan bekar olsaydi atakani tutardim. Konusmasa cok seksi adam ama konusunca asiri bozuyor. Geriye sadece anil kaliyor. Masallah..

Atakan bekar olsaydi atakani tutardim. Konusmasa cok seksi adam ama konusunca asiri bozuyor. Geriye sadece anil kaliyor. Masallah..
ben de anıl'ı tutuyorum... dün bir bölüm sirius ve anıl için izledim ama yeter... eniştelerini sirius ve yosun'a emanet ederek çekildim.
hem galatasaray'ın sporcusu, hem yelkenci.... benim yelkenler suya düşünce kurtarır diye düşündüm.

Bu Hikmet yarıştığı dönemde vasat adamları yenip hava atıyordu :) eh şimdi daha dişli kişiler var, öyle kolay mı canım.
Şimdi de yenilince bahaneler z sağa sola saldırı ahaha.

ben de anıl'ı tutuyorum... dün bir bölüm sirius ve anıl için izledim ama yeter... eniştelerini sirius ve yosun'a emanet ederek çekildim.
hem galatasaray'ın sporcusu, hem yelkenci.... benim yelkenler suya düşünce kurtarır diye düşündüm.
Aslinda gokhan da hos cocukmus ama gorunce aklima na na na selena selana geliyor o yuzden enerjimiz tutmadi. Mert de tatli. Ay neyse daha fazla izlemiyim ben de yoksa diger bolumleri de izlemek zorunda kalirim.. yosuncum siricim bu cocuklara sahip cikin!

Dokunulmazlık yine gönüllülerin :) hadi bakalım, aman Berna elenmesin de kim giderse gitsin. Kraliçe bugün zaten ortalıkta yoktu.

ilk ve son izlediğim survivor 2011 senesiydi, ona da bir arkadaşımız katıldı diye bakmıştım. şu nihat doğan, nouma, taner tayfasının olduğu survivor.

bizim arkadaş yanlış hatırlamıyorsam 3-4 hafta kaldıktan sonra aşırı yapmacıklık ve yancılık sebebiyle vefat etmek üzereyken seyirci tarafından postalanmıştı jkdfkj zaten çoğu yarışmacının acting yaptığı aşikâr da, tanıdığın zaman daha bi eğreti duruyor.

orhan ayhan'ın yorumlarıyla wipeout çok daha keyifliydi bence. hiç anlayamadım bu survivor bağımlılığını.

bölüm başı 500 lira verseler izlemek için belki dayanabilirim. Ucuza mı gittim bilemedim.

Sosyolojik açıdan bakınca harika bir program. Yoksa format falan çok dandik.

anıl benim yeğene benziyor
baya bi gitsin
arada yeğene takılırım

rasko asiri hakli. Wipe out un acilen geri donmesi lazim. Toplarin ustunden atlamali oyunu izlemek istiyorum acilen. Ruhumun buna ihtiyaci var..
1642365106161.jpeg

fear factor gelsin ya. yılanlı, böcekli falan filan.

Sürgün adasi diyolar sürgün adasi ne ya.. iyice sacmaladilar

Bugün Adanaspor maçı vardı ve izleyemedim, şimdi açtım ve neyse ki Berna hâlâ diskalifiye olmamış :)

Geri