- Web sitesi
- www.instagram.com
Git Run ünlüleri tut gerci berna erken elenir mxmxmx
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunca yıldır benim kadar uyumlu kaç adam gördün acabaIkinizde banlanırdınız ne güzel![]()
İçimize kaçmadıysa bilmiyorum geçen sene katlandık djdj ama çok konuşmasına rağmen o çocuğun bütün söyledikleri çıkıyordubatuhan gelmeden önce ece üner izlemiş herhalde... bi söz var "bana ağacı kes deseler 45 dakika baltamı bilerdim" diyo... ziyagil yalısı dışında bu çocuğa tahammül edebilen cindir.
ben izlemediğimden bilmiyorum o kadarını ama genel olarak sevilmiyodu herhalde. bu aycan yanaklıydı hemen aldırmış yanakları...İçimize kaçmadıysa bilmiyorum geçen sene katlandık djdj ama çok konuşmasına rağmen o çocuğun bütün söyledikleri çıkıyordu
Aynen hangisi değişmemiş ki sercan da saç ektirmiş…..ben izlemediğimden bilmiyorum o kadarını ama genel olarak sevilmiyodu herhalde. bu aycan yanaklıydı hemen aldırmış yanakları...
Ben gulüp izliyorum……anıl'ın sevinçlerinin bana olduğunu düşünerek izler misiniz artık? belki bi mesaj olur... çok dayandım sirisu için ama bi daha zor![]()