İF üyeleri survivor all star yorumluyor

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Takım tutmam ben ya, Yasin ve Nisa var gönüllüler takımında haha.
Ama Berna elenene kadar mecburen gönüllüler tutacağım. Zaten iki güne kavga edip bütün kötü enerjiyi üzerine çeker.
Forumda da olsa en iyi arkadaşım olurdu..

Annem diyor ki, Batuhan yine dedikoduya başladı..
Demek büyük dedikoducu bu çocuk, annem kolay kolay kimseye kızmaz.

batuhan gelmeden önce ece üner izlemiş herhalde... bi söz var "bana ağacı kes deseler 45 dakika baltamı bilerdim" diyo... ziyagil yalısı dışında bu çocuğa tahammül edebilen cindir.

batuhan gelmeden önce ece üner izlemiş herhalde... bi söz var "bana ağacı kes deseler 45 dakika baltamı bilerdim" diyo... ziyagil yalısı dışında bu çocuğa tahammül edebilen cindir.
İçimize kaçmadıysa bilmiyorum geçen sene katlandık djdj ama çok konuşmasına rağmen o çocuğun bütün söyledikleri çıkıyordu

Berna kazanıyor!
Berna!
Aferin bebek.

İçimize kaçmadıysa bilmiyorum geçen sene katlandık djdj ama çok konuşmasına rağmen o çocuğun bütün söyledikleri çıkıyordu
ben izlemediğimden bilmiyorum o kadarını ama genel olarak sevilmiyodu herhalde. bu aycan yanaklıydı hemen aldırmış yanakları...

Şu Yasin yeteneksizine bak ya, umarım ilk hafta elenir. Adam Türkiye'de ki bütün saçma yarışmalara girerek ve hiçbir başarı elde etmeden meşhur oldu.
Senin neyine lan all star.

anıl'ın sevinçlerinin bana olduğunu düşünerek izler misiniz artık? belki bi mesaj olur... çok dayandım sirisu için ama bi daha zor :(

Yorumlamıyorsunuz, çekiştirip duruyorsunuz..

enişteniz dokunulmazlığı bize getirdi... skssjms <3
hadi bakalım ünlüler eleşsin. anıl'a iyi bakın dostlar... hoğça kalın.

ay hep beğendiğim kadınlar kimi destekleyeceğim şimdi...

Hadi bakalım Berna bugün yap şovunu :) aman birini dövme de diskalifiye olma.
Başlıyoruz!

Evrim'in sinsirellalığını özlemişiz

Geri