IF-Bitcoinciler Derneği

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Anlık Sepetteki Solana'dan %15 kar. %5 daha yok mu?

Dün Solana geldi
Bugün Ripple geldi
Cardano (Ada) milim gelmiyor.

polc baya ciddi bir yürüyüş yapti .) 0,1234'den almıstım suan da
2.1714 ile de devam .)) sırf bir gün dönüp bakarsam diye yazdım
2 yıl belki de fazlası vardir, geçimimibu işten sağliyorum :) neyse cok ifşa etmeyelim kendimizi :) suan elimde olan ve beklentim olanları tutuyorum. pols, polc, woo, conv, rfuel, dot, tidal, dafi, spdr. falan fişman işte. bazılarını hedefime gelene kadar cüzi bir stop ile uzun süre tutacağim. herhangi bir öneri veya tavsiye olarak algılanmasın lütfen.

Bu hafta'da güzel kazanç yaptık.
Xrp Solana mkr.

izlediğim diğer 2 saatlik grafikte de yine bir range içerisinde. hemen altında kurumsal alıcıların tuttuğu güzel bir demand bölgesi var. fiyatın tutunamayıp demand bölgesini birkaç kez test ettikten sonra buradan yükselişe geçmesi altcoinlerde çok güzel alım fırsatları verir diye düşünüyorum. bekleyip görelim.

WNEHCuLI
bitcoin bir önceki grafikte öngördüğüm gibi demand bölgesini birkaç kez test ettikten sonra yukarı yönlü hareket etti. bu bölgede kurumsal alıcı bulamadığı için oyalandı ve en nihayetinde satış yedi. önce 61300 seviyesinde EQ noktasını ziyaret etmesini, buralarda tutunup bir tur daha yukarı gitmesini beklerim. yok tutunamadı, $58 binlerden tekrar alım düşünürüm.

3Dmkos9I

Son düzenleme:
Shiba'nın 5.5 altına düşmesini bekliyorum.

erkek arkadaşım ne benden habersiz iş yapıp shiba alıyorsun zarar ettin diye beni azarlıyordu dün. :emoji_rocket: efendilik isteyen senin gibi vite alsın aslanımmm.

gel mana gel
seninle biraz ikili işlemlerde takılalım

Geri