Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 yıl belki de fazlası vardir, geçimimibu işten sağliyorumneyse cok ifşa etmeyelim kendimizi
suan elimde olan ve beklentim olanları tutuyorum. pols, polc, woo, conv, rfuel, dot, tidal, dafi, spdr. falan fişman işte. bazılarını hedefime gelene kadar cüzi bir stop ile uzun süre tutacağim. herhangi bir öneri veya tavsiye olarak algılanmasın lütfen.
bitcoin bir önceki grafikte öngördüğüm gibi demand bölgesini birkaç kez test ettikten sonra yukarı yönlü hareket etti. bu bölgede kurumsal alıcı bulamadığı için oyalandı ve en nihayetinde satış yedi. önce 61300 seviyesinde EQ noktasını ziyaret etmesini, buralarda tutunup bir tur daha yukarı gitmesini beklerim. yok tutunamadı, $58 binlerden tekrar alım düşünürüm.izlediğim diğer 2 saatlik grafikte de yine bir range içerisinde. hemen altında kurumsal alıcıların tuttuğu güzel bir demand bölgesi var. fiyatın tutunamayıp demand bölgesini birkaç kez test ettikten sonra buradan yükselişe geçmesi altcoinlerde çok güzel alım fırsatları verir diye düşünüyorum. bekleyip görelim.
![]()
tüyo ver de biraz biz bekleyelim.Beklemedeyim.
Tek ben kazanmalıyım üzgünüm.. fkfkfktüyo ver de biraz biz bekleyelim.
üzdün.....Tek ben kazanmalıyım üzgünüm.. fkfkfk
Tamam birazdan açıklayacağım..üzdün.....
5.1 veya 5.2 den almıstım 6.4 de suanShiba ile zirveye![]()