IF-Bitcoinciler Derneği

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
bitcoin.jpg

Grubumuzu yeni açıyorum.İlk başta üyeler lazım.

Üye sayımız arttıkça Genel Başkan,Genel Başkan Yardımcısı,Basın Sözcüsü,Halkla ilişkiler Uzmanı ve Güvenlik seçeceğiz.

Grubumuzun Misyonu; Forum genelinde bitcoincileri bir başlık altında toplamak,Bitcoinler ve alt coinler ile ilgili gelişimi takip etmek,yeni bitcoin üyelerine yardımcı olmak ve yeni başlayanlar için coinler hakkında bilgi vermek ve Yatırım tavsiyesi sunmak.

Başvuru için, Özgeçmişe gerek yok.Çoğunuzu tanıyorum.Bende katılıyorum demeniz yeterli.

Bitcoinciler
Bitcoin şuanda 59.500 bandına çıktı.
Dota 36.759 oldu.
Altcoinler artış yapmaya başladı.
Screenshot_20210318_185233_com.btcturk.pro.jpg
Yallah cinler yallah çık çık btc çık çıkk

Atom muydu neydi bir şeyler vardı müsait anında her şeyi açıklar mısın...Yani hangisi daha iyidir neye yatırım yapılmalı büyük düşüşler yaşamadan yavaş yavaş yükselmek için... Hiç merak...

caizcoin diye bi şey gördüm zaytung muydu o ya dkfjsl

Atom muydu neydi bir şeyler vardı müsait anında her şeyi açıklar mısın...Yani hangisi daha iyidir neye yatırım yapılmalı büyük düşüşler yaşamadan yavaş yavaş yükselmek için... Hiç merak...
Uzun vade düşünüyorsan btc yani Bitcoin mantıklı geliyor bana.Nedeni ise yılsonu dönemin ortasında 60.000doları görürse yılsonu 120.000 dolar olur düşüncesi sahip.Şuan Mart ayındayız 62.000'i gördü.Şuanda 59.800 bandında.

Altcoinler

Atom'un 6 aylık grafiği.Grafik ne diyor okuyalım.
171.00de şuan.Yükselişteyim.
En yüksek olduğum zaman 185.00'i gördüm.20 Şubat tarihinde diyor.
son 1 hafta içerisine bakarsan 150.00'e yakın ortalamam var diyor.
En yakın zamanda gördüğüm en yüksek oran 179.00 diyor. [18 MARTTA]
1616086461160.pngAda

• Beğen
Tepkiler: Aze
caizcoin diye bi şey gördüm zaytung muydu o ya dkfjsl
Ya diyaneti arayıp bitcoin sevap mı diye soranlar için yada yeni Türk kripto parası diyenler için açılmış bir troll haber diye düşünüyorum :)

omg network hakkında ne düşünüyorsunuz? aldım hiç oynamıyor bir aydır hareketlenme yok.

ravencoin geleceğin coini diyorlar. üç beş attık bir şeyler kenara.

Usdt buy&hold inadına! Ölümüne! cenazemde bozarım ancak.Faiz lobisi elbet pes edecek. Allahsız köpekler

İlk tavanda limit satış emrime denk geldi. Terste kaldim. Mecburen short. @Prodesmotes
Bkz: erken boşalma

Kim 1 Milyar usd kazanırsa yaparsa 1 milyon dolarını bu gruptaki üyelere pay edecek.:D :D

Geri