IF-Bitcoinciler Derneği

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
bitcoin yeni bir ath yaptıktan sonra range high seviyesini kendisine destek haline getirmek istedi fakat başaramadı ve bir breakout mumuyla tekrar range içerisine girdi. bu durumda beklenen EQ noktasını ziyaret etmesiydi. $39k civarından gelen yükselişin sağlıklı düzeltme seviyesi de EQ noktasının hemen altında $56800 civarında. şu aşamada satıcıların fiyatı baskılayarak EQ noktasına taşıması ve buralardan geri dönmesi en olası senaryo olarak görünüyor.

il8NvdSm

izlediğim diğer 2 saatlik grafikte de yine bir range içerisinde. hemen altında kurumsal alıcıların tuttuğu güzel bir demand bölgesi var. fiyatın tutunamayıp demand bölgesini birkaç kez test ettikten sonra buradan yükselişe geçmesi altcoinlerde çok güzel alım fırsatları verir diye düşünüyorum. bekleyip görelim.

WNEHCuLI

ay bilmiyorum ki insalla olmaz öyle bisi, neyse ki icerdeyiz sadisko hdkjd

bu ay para kazananların %90ı gaza gelip sıfırı çeker gibi geliyor sfdskfskf

x15 yapıp sıfır ceken daha olmamıstır bu piyasada.p nazar etmeyin, calısın sizin de olsun.p

umarım hepiniz bol bol para kazanırsınız arkadaşlar : )

bana %2 kar yeter.

hocam yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte shibde şöyle bir hareket bekliyorum

IhVfjgmH
Teşekkürler hocam sayenizde ben de Türkiye’nin en genç milyonerlerinden biri oldum…

Artık en büyük hayalimi gerçekleştirmek üzere Yozgat Yerköy’e gidiyorum. Bütün enerjimi optimum kavunu bulmaya adayacağım..

ben de girdim. hep beraber batış keyfi.

neyse ki elimde her zaman bi miktar bnb, eth, doge shiba tutarım. yürrü be doge :D

facebook mate yapmış diyorlardı
metaverseler coşmuş

Geri