Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Şu dk itibariyle ne zarardayim ne karda..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sorun yok:=)yakın tarihte kapanmaz, ABD vergi açıklamalarından dolayı... Mayıs ortasına kadar böyle dalgalı gider.
ne paraymış arkadaş, hepimizi okutup büyütürsün sen bu parayla .psorun yok:=)
öyle bir hayalim var yaaa inşallah afrikalı çocuk istemiştim vermediler evlilik şartı varmış haklılar da yani aile ortamı olması lazım bari bunu gerçekleştirimne paraymış arkadaş, hepimizi okutup büyütürsün sen bu parayla .p
Afrikalı değilim ama IBAN atabilirim, teşekkürleröyle bir hayalim var yaaa inşallah afrikalı çocuk istemiştim vermediler evlilik şartı varmış haklılar da yani aile ortamı olması lazım bari bunu gerçekleştirim![]()
hahaha at atAfrikalı değilim ama IBAN atabilirim, teşekkürler
öyle bir hayalim var yaaa inşallah afrikalı çocuk istemiştim vermediler evlilik şartı varmış haklılar da yani aile ortamı olması lazım bari bunu gerçekleştirim![]()
HAHAHA hepinize bakamamAfrikalı topçuların hastasıyım, beni evlatlık alabilirsin. Cüzi bir rakama anlaşılır, sigorta istemem.d
Ben kar ettim Aze hanımcım, piyasa düşmeye başladığı gece sahurdaydık. Önce sahur yaptık, sonra paramızı kriptodan bozduk.Bu haberi görünce çok üzülmüştüm. Bu pandemi dönemi her şey kötü giderken insan bir umut için koşturuyor işte. Belki olur düzeltiriz toparlarız diye. Sonra işte balinalara yem olunuyor fazlası degil. Sen naptin kar ettin mi Arif?
Seni oruç kurtarmış.... İmansızlarin hepsi kaybetmiş o zaman...Ben kar ettim Aze hanımcım, piyasa düşmeye başladığı gece sahurdaydık. Önce sahur yaptık, sonra paramızı kriptodan bozduk.
EE, ne demişler, oruç tut sıhhat bul.
Hepsi demeyelim de, biraz kaybeden insanlar mevcut tabi.Seni oruç kurtarmış.... İmansızlarin hepsi kaybetmiş o zaman...
Babam borsa delisi bir adamdı, ablamı da bu işe sokmak istemişti yıllar yıllar önce, kaybedersen de canın sagolsun demişti, ablam baya para kaybedince hepiniz ananıza çekmişsiniz siz kim borsadan anlamak kim demişti.... O sebeple ben de anama çektiğim için bu işlere girmiyorum uzaktan izlemeye devam....Hepsi demeyelim de, biraz kaybeden insanlar mevcut tabi.
Borsa'ya girelim mi Azeeeee hanımcım ? .p
bari şakasına kupon yapalım, sayısal oynayalım bir defalıkBabam borsa delisi bir adamdı, ablamı da bu işe sokmak istemişti yıllar yıllar önce, kaybedersen de canın sagolsun demişti, ablam baya para kaybedince hepiniz ananıza çekmişsiniz siz kim borsadan anlamak kim demişti.... O sebeple ben de anama çektiğim için bu işlere girmiyorum uzaktan izlemeye devam....