IF-Bitcoinciler Derneği

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
@yoSun ne aldin sormasi ayiptir, hizla yukselen bi coin dort gundur yok da :D
Ben btc ltc dot ada mkr en gozdem daima ltc cok hizli düser ama cikti mi tam cıkar:)))
Düşükken almıştım daha da düşünce zarara giderken simdi ana paraya gelmek uzere sabır işi sabreden derviş muradın ermiş

@yoSun hanım zengin tabi, her birine on binler yatırınca kar daha büyük oluyor.

Ben btc ltc dot ada mkr en gozdem daima ltc cok hizli düser ama cikti mi tam cıkar:)))
Düşükken almıştım daha da düşünce zarara giderken simdi ana paraya gelmek uzere sabır işi sabreden derviş muradın ermiş
dusukken alman iyi olmus iste. yine de ne kadar karini kaybetmissindir kim bilir. her kosulda pozitifsin yosun tebrik ederim keske ben de biraz böyle olsam..... elindekiler de saglam coinler her turlu eski karina donersin zaten

dusukken alman iyi olmus iste. yine de ne kadar karini kaybetmissindir kim bilir. her kosulda pozitifsin yosun tebrik ederim keske ben de biraz böyle olsam..... elindekiler de saglam coinler her turlu eski karina donersin zaten
Canan karatay gibi taktikler veriyorsun yapıyorsun bu sporu hilal : )

Yurtdışına kaçmış bile.

Bilinmedik borsa kullanmamak gerekiyor. Yazık oldu o kadar insanın parasına, umarım geri ödemesini alırlar

başından beri burada bas bas bağırıyoruz türk borsaları kullanmayın hele ki yeni açılmış borsalara güvenip girmeyin.
hala türk borsalarında olan varsa bu onlara bir ders olur umarım.

Geri