Stockholm Sendromu
Elmas Üye
Kısmetlerimi de böyle kurutuyorum.......Girdigin gibi piyasayı batırdın..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kısmetlerimi de böyle kurutuyorum.......Girdigin gibi piyasayı batırdın..
Çek elini çek..Kısmetlerimi de böyle kurutuyorum.......
Ben btc ltc dot ada mkr en gozdem daima ltc cok hizli düser ama cikti mi tam cıkar@yoSun ne aldin sormasi ayiptir, hizla yukselen bi coin dort gundur yok da![]()
Forumbitcoin.com almamız lazımForum forum değil binance borsasında dönüyor maşallah
rüyalarımda ytd ler bitcoinler eth ler uçuyorForumbitcoin.com almamız lazım![]()
Sütlaç falan bişi yap bari elim boş gitmiyimBİtcoinim yok benimmm olsa verirdim ;(
dusukken alman iyi olmus iste. yine de ne kadar karini kaybetmissindir kim bilir. her kosulda pozitifsin yosun tebrik ederim keske ben de biraz böyle olsam..... elindekiler de saglam coinler her turlu eski karina donersin zatenBen btc ltc dot ada mkr en gozdem daima ltc cok hizli düser ama cikti mi tam cıkar))
Düşükken almıştım daha da düşünce zarara giderken simdi ana paraya gelmek uzere sabır işi sabreden derviş muradın ermiş
Canan karatay gibi taktikler veriyorsun yapıyorsun bu sporu hilal : )dusukken alman iyi olmus iste. yine de ne kadar karini kaybetmissindir kim bilir. her kosulda pozitifsin yosun tebrik ederim keske ben de biraz böyle olsam..... elindekiler de saglam coinler her turlu eski karina donersin zaten
hilal mi.. hilal mi kaldi eridim tukendimCanan karatay gibi taktikler veriyorsun yapıyorsun bu sporu hilal : )