Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bitcoin içinse hayır , zamanında demiştim ben sana inanmadın noldu şimdi@bunicktamyirmibirharf ağlayacağım omuzunu getir..
Bunu diyeceğini biliyordum zatennnnBitcoin içinse hayır , zamanında demiştim ben sana inanmadın noldu şimdi
Bitcoin içinse hayır , zamanında demiştim ben sana inanmadın noldu şimdi
Allah sana Euro ya kulum demiş.Bak sana kulun umrunda değilim omuz vermiyor..
Benim param değerlidir... İyi ki foruma girdiğimde senin bu mesajı görüp acele etmemişim... Şuan herkes kan ağlıyor... Ben gram altın alıp biriktirmeye devam edeceğim bu iş benim aklıma yatmadı garantici biriyim kafayı yerim sürekli paramın bir düşüp bir yükseldiğini görünce.Biraz çabuk Azeeee, vergi gelecek bu yıl :/
sana esnek vadeli dolar üzerinden hareket ettirirdik, hemen de günahımı aldınBenim param değerlidir... İyi ki foruma girdiğimde senin bu mesajı görüp acele etmemişim... Şuan herkes kan ağlıyor... Ben gram altın alıp biriktirmeye devam edeceğim bu iş benim aklıma yatmadı garantici biriyim kafayı yerim sürekli paramın bir düşüp bir yükseldiğini görünce.
yakın tarihte kapanmaz, ABD vergi açıklamalarından dolayı... Mayıs ortasına kadar böyle dalgalı gider.Şuan kardan zarardayım düşükken almıştım az daha düştüler ama kapanacağına eminim ...