IF-Bitcoinciler Derneği

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
bedava peynir fare kapanında olurmuş parasını kaptıranlara üzüldüm.

Hayır neden hala ayı sezonunun başladığını, btc'in 20 bini göreceğini, beş seneden önce bu işten bir b*k olmayacağını kimse kabul etmiyor.

iki gündür taraftar token'ları paya baya anlık yükseliyor, PSG, ATM falan

Rızkı veren Hüda'dır, kula minnet eyleme dkjlads

Omuz baş omuz formasyonu oluşmuş

Biraz çabuk Azeeee, vergi gelecek bu yıl :/
Benim param değerlidir... İyi ki foruma girdiğimde senin bu mesajı görüp acele etmemişim... Şuan herkes kan ağlıyor... Ben gram altın alıp biriktirmeye devam edeceğim bu iş benim aklıma yatmadı garantici biriyim kafayı yerim sürekli paramın bir düşüp bir yükseldiğini görünce.

Benim param değerlidir... İyi ki foruma girdiğimde senin bu mesajı görüp acele etmemişim... Şuan herkes kan ağlıyor... Ben gram altın alıp biriktirmeye devam edeceğim bu iş benim aklıma yatmadı garantici biriyim kafayı yerim sürekli paramın bir düşüp bir yükseldiğini görünce.
sana esnek vadeli dolar üzerinden hareket ettirirdik, hemen de günahımı aldın :(

melo ablanız size yastık altındaki altınları çok ararsınız yapman guzum etmen guzum derken forumda dernekleşip isyan ettiniz.... noldu karaambar kamyoncular derneğine döndünüz.... nitch thodex çalışanı olarak eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı bu arada. geçmiş olsun...

Geri