bu kadar kolay söyleyeceğini düşünmemiştimEreğli İSMEN VESBE benim aldıklarım borsada![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu kadar kolay söyleyeceğini düşünmemiştimEreğli İSMEN VESBE benim aldıklarım borsada![]()
1x 3060ti satsana kardo bana :d
Diyorsun ki altın yumurtlayan tavukların başını kes : )) böyle elimde 6 set daha var1x 3060ti satsana kardo bana :d
6set ? türkiyenin eth ihtiyacını mı karşılıyosun karşim sende para boldur bi tane ücretsiz kart yolla 62 mh yerine bol bol dua kasarsın sadfasdfdfDiyorsun ki altın yumurtlayan tavukların başını kes : )) böyle elimde 6 set daha var
Ben yaklaşık 2 buçuk yıldır Ethereum kazımı yapıyorum ve ethleri satmıyorum biriktiriyorum güneş paneli filan derken giderim artık yok maaş kısmına gelecek olursak 40 ila 60 bin tl aralarında gidip geliyor diyelim eth arttıkça fiyatta artar tabi@Kei kadına yaşı, erkeğe maaşı sorulmaz derler de merak işte. Kurduğun sistemin aylık getirisi ne kadar oluyor? merak ettim.
Kâafiyeli yazmışım oysa kie.Bizde 2 oran tutturalim diye evin koridorunda bırek dans yapıyoruz.
Bı el atın nasıl zengin oluruz ?