İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 64 gün önce görüldü
benim yumuşak karnım çocuklar… o kadar güzel anlaşıyorum ki çocuklarla bence ben içimdeki çocuğu çok güzel sevdim bundan ötürü çocuk kalabildi bir yanım… gel seni öpiiim güççük nildoş :))

Napolyon ne demiş; para para demiş amaa bizim evde Napolyon kiraz demiş hihiih

Cocuklar ilginc bir sey farkettim. Aslinda sosyal iliskilere cok ihtiyac duymama ragmen, ben kendi basinaligi da ayri sevmeye baslamisim. Kendim yemege cikmayi,kendime kahve tatli ismarlamayi, uzun yuruyusleri, sinemaya tiyatroya gitmeyi de baya baya seviyorum. Kimse olmasa da kendimi bir sekilde eglendiriyorum.

Tatile gitmeden bir ortalığı toplama hevesim var vazgeçe de bilirim canım ne isterse artıkın 👸

Son düzenleme:
Cocuklar ilginc bir sey farkettim. Aslinda sosyal iliskilere cok ihtiyac duymama ragmen, ben kendi basinaligi da ayri sevmeye baslamisim. Kendim yemege cikmayi,kendime kahve tatli ismarlamayi, uzun yuruyusleri, sinemaya tiyatroya gitmeyi de baya baya seviyorum. Kimse olmasa da kendimi bir sekilde eglendiriyorum.

tam olarak bennnn
inanılmaz keyifli, uzuun yıllardır böyleyim diyebilirim

kesinlikle çok huzur verici. kimse kafanı şişirmiyor, kimseye bağlı değilsin.

Kapı kulpuna ip takıp dişimi sürüsem nolur.df Zalım dişler halay sekiyor beynimde..

Geri