lanemoje
Gümüş Üye
Hep alkış mi lazim sana Plesk'cim. Hep hakli mi olman lazim 😬
Seni kibir konusuna yonlendirelim .p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yardımcı olalım canım:p2 uye var, ikisinin de tam kim oldugunu bilmiyorum. Bunlarin ayri ayri kotu taraflarini gorup mu sogugum yoksa birbirlerine benzettigim icin digeri kim vurduya mi gitti emin olamiyorum…
Merak ettigim kisilikleri yok ya Yosun : )) Olsa, hemen sorardim : ))yardımcı olalım canım:p
Aaa, kacti ki acep? 43 dk oncesini de not etseydin keske... afsfsMesaj sayım lisedeki okul numaram oldu. Bunu görünce bi tuhaf oldum. Gerçi bunu yazınca numaram olmaktan çıktı.![]()
of.. kac yillik forumcusun.. kınıyorum ortym seni.Aaa, kacti ki acep? 43 dk oncesini de not etseydin keske... afsfs
Ugrasmak istemedimdiii afsfsof.. kac yillik forumcusun.. kınıyorum ortym seni.
Bugün en haklı sensin dediğin şeyden bende nefret ediyorum sanki bazen yeni mesaj yok gibi hissettiriyorBu fifayla ilgili iki bisi niye en tepede duruyo ya oynamıyo sabit, sanki cok da umrumuzda üff
Bugün en haklı sensin dediğin şeyden bende nefret ediyorum sanki bazen yeni mesaj yok gibi hissettiriyor
Mobil kullanıcılarda sabit konu daraltıyor ise web sürüm moduna tarayıcıdan alıp sag usttekı butonları kapatıp tekrar mobil sürümü seçebilirsiniz.
yalnız bu durum sabıtledıgımız konuları gormenızı engeller. bilginize.
Ekli dosyayı görüntüle 136300
Ekli dosyayı görüntüle 136301
Bu fifayla ilgili iki bisi niye en tepede duruyo ya oynamıyo sabit, sanki cok da umrumuzda üff