Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cocuklar ilginc bir sey farkettim. Aslinda sosyal iliskilere cok ihtiyac duymama ragmen, ben kendi basinaligi da ayri sevmeye baslamisim. Kendim yemege cikmayi,kendime kahve tatli ismarlamayi, uzun yuruyusleri, sinemaya tiyatroya gitmeyi de baya baya seviyorum. Kimse olmasa da kendimi bir sekilde eglendiriyorum.
kesinlikle çok huzur verici. kimse kafanı şişirmiyor, kimseye bağlı değilsin.Cocuklar ilginc bir sey farkettim. Aslinda sosyal iliskilere cok ihtiyac duymama ragmen, ben kendi basinaligi da ayri sevmeye baslamisim. Kendim yemege cikmayi,kendime kahve tatli ismarlamayi, uzun yuruyusleri, sinemaya tiyatroya gitmeyi de baya baya seviyorum. Kimse olmasa da kendimi bir sekilde eglendiriyorum.
Bir de kim hangi yemegi seviyor derdi yok, istedigin yemegi, istedigin kombinasyonla soyluyorsun, hepsini midene gonderiyorsun : )))kesinlikle çok huzur verici. kimse kafanı şişirmiyor, kimseye bağlı değilsin.
Forum içimi Forum dişimi gecenin bu saatinde ne meraklandiriyorsunuz kardeşim :dkonusmadıgı kımse kalmamıs 2qewewqew