İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 64 gün önce görüldü
@Anu’nun sığır bahçesi, @Perius Hanımın güzelliği @RK nin kıllı itinin sevimliliiiğii ay yeter doydum gidiyom ben diyyyceniz var mk ballı turtalar ??

@Anu’nun sığır bahçesi, @Perius Hanımın güzelliği @RK nin kıllı itinin sevimliliiiğii ay yeter doydum gidiyom ben diyyyceniz var mk ballı turtalar ??
hanımefendi az önce kadına " bayan " denilmesini hoş bulmadinız, hem fikirim bu konu da ama..
köpeğe de " kıllı İT " demek size yakıştı mı?

hanımefendi az önce kadına " bayan " denilmesini hoş bulmadinız, hem fikirim bu konu da ama..
köpeğe de " kıllı İT " demek size yakıştı mı?
O sevimlilik komiklik içindi ben de bayılırım köpeklere ama birbirimizi tanımadığımız için benim kelimeleri yuvarlayıp hoplayıp üç adımda sektirtip gooool yapmayı sevdiğimi bilmiyorsunuz ama haklısın ama çok şeker ya kıllı boncuk gibim :))
Ben esas şimdi bombayı patlatacağım içimden geçenlere bak tamam mı kaçırma çok komikli durumlar yazacağım :)))

Senin abla diyen ağzına biber sürcem :)))?

1782975521086.gif

Çok mutsuzum Ölüdenizi deniz analari istila etmiş temas halinde tene zehirlerini bırakıyorlarmiş Muğla iptal 🚬

Gerçekmiş bu çocukların düğün fotoğrafını görüp ben niye yokum dedikleri videolar

Geri