tutamıyorum zamaaaaanııııBence zaman delirmiş su gibi falan akmiyor 12 ay falanda değil artik bir sene ya herşey azaldi kısaldı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tutamıyorum zamaaaaanııııBence zaman delirmiş su gibi falan akmiyor 12 ay falanda değil artik bir sene ya herşey azaldi kısaldı
Disci mi oluyor o ? Bizde disci ceza kesiyor gitmeyince randevuya.Gecen hafta hno da terminim vardi gitmedim ama aradim kimse cikmadi. Hafta sonu mektup yollamislar 140€ ceza..ode. aradim yok mecbur odiceksin
Gunumu maf etti ama napim 140€ yazik oldu. Ama napimmm 3 gun icime oturur sonra gecer artik
Yok niluuu geri zekali kulak bogaz doktoru. Kotu kazik.Disci mi oluyor o ? Bizde disci ceza kesiyor gitmeyince randevuya.
bizde doktora ceza yok henuz ;D ama o da yolda galibaYok niluuu geri zekali kulak bogaz doktoru. Kotu kazik.
Dun karnima sanci girdi. Buyuk para:/bizde doktora ceza yok henuz ;D ama o da yolda galiba
show ana haberi sunarken fitnessci bi adamı davet ediyor. adam tek başına gemiyi cekmis falan. aralarındaki diyalog su şekil;Reha muhtar hayatını kaybetmiş.
Ne kadar oldu salkımcımEkli dosyayı görüntüle 134663
Datlım gıymatlımm için çok hoşş bir alışveriş hihihi. Agu buguuu üşümesin ayacıkları sancılanmasın minnoşşş göbeciğiiiii.
@Anna Karenina bu larien çok gözüme batıyor bu aralar senin? ( hahaha)
Bugün itibariyle buranın bana, bize göre bir yer olmadığını anladımjdueudu gidiyorum… (ilgi ve alaka)
Ben bunu nasıl sana kaptırırım slkj
@yoSun hayır batmıyor demeye korkuyorum sksj ama sana güzel bir şey söyleyeyim..sux’u gördüm saçı çıkmıştı….. larimin çok emeği var……… mutluluk saç çıkartıyor deselerdi inanmazdım….
kjdksjskjjdskdsjkjdksj yaa bizim emeğimiz var bizim!Ben bunu nasıl sana kaptırırım slkj
@yoSun hayır batmıyor demeye korkuyorum sksj ama sana güzel bir şey söyleyeyim..sux’u gördüm saçı çıkmıştı….. larimin çok emeği var……… mutluluk saç çıkartıyor deselerdi inanmazdım….