İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Gecen hafta hno da terminim vardi gitmedim ama aradim kimse cikmadi. Hafta sonu mektup yollamislar 140€ ceza..ode. aradim yok mecbur odiceksin
Gunumu maf etti ama napim 140€ yazik oldu. Ama napimmm 3 gun icime oturur sonra gecer artik

Gecen hafta hno da terminim vardi gitmedim ama aradim kimse cikmadi. Hafta sonu mektup yollamislar 140€ ceza..ode. aradim yok mecbur odiceksin
Gunumu maf etti ama napim 140€ yazik oldu. Ama napimmm 3 gun icime oturur sonra gecer artik
Disci mi oluyor o ? Bizde disci ceza kesiyor gitmeyince randevuya.

Reha muhtar hayatını kaybetmiş.
show ana haberi sunarken fitnessci bi adamı davet ediyor. adam tek başına gemiyi cekmis falan. aralarındaki diyalog su şekil;

- efendim gemiyi nasıl çektiniz?
- önemli olan sadece kuvvet değil, hissetmeniz gerekir.
- neyi efenim gemiyi mi?
- :D

Allah rahmet eylesin. Bir dönem hayatımızın parçasıydı.

Bugün itibariyle buranın bana, bize göre bir yer olmadığını anladımjdueudu gidiyorum… (ilgi ve alaka)

Ben bunu nasıl sana kaptırırım slkj

@yoSun hayır batmıyor demeye korkuyorum sksj ama sana güzel bir şey söyleyeyim..sux’u gördüm saçı çıkmıştı….. larimin çok emeği var……… mutluluk saç çıkartıyor deselerdi inanmazdım….

@yoSun hayır batmıyor demeye korkuyorum sksj ama sana güzel bir şey söyleyeyim..sux’u gördüm saçı çıkmıştı….. larimin çok emeği var……… mutluluk saç çıkartıyor deselerdi inanmazdım….

Bir yerde şeyi de kullanacağım bekliyorum “niye sen evin babası mısın da” jfjf

kjdksjskjjdskdsjkjdksj yaa bizim emeğimiz var bizim!
Biz laf sokunca adama iyi davranmaya başladı , adam saç çıkarmaya başladı değişim sayesindee....

Geri