İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
Buyuk risk asfgsf
Ben de sectirtiyorum.
Bazilari bu endise ile belki gorevliler anlar, onlara sorun isterseniz, deyip kaciveriyor.😅
Gorevliler de tek tek bakinip bu iyi duruyor, diyor ama secilen karpuzum tipine baktigimda sakin beni alma, diye de bagiriyor resmen... ondan sebep birakip gittigim cok oluyor... :d secen bulursum aksama hayir duasi ederim. Kotu cikarsa da nasil da bilmis bilmis elleyip bakindi, diye soylenirim... 🫣
Marketler o riske girmez çünkü karpuz kelek çıktı deyip iade edenler var..
Kendime 1 dk seçtim ama işte sorumluluğu bana yükleyince insan mahçup olmak istemiyor sanki tekrar görecekmişim gibi o kişiyi.. .d

şuan bile dün gibi hatırlıyorum daha çok küçük yaşta ilkokul birinci ikinci sınıfa gidiyorum zaman aralığı gene böyle kurban zamanı rahmetli dedem eniştem evden kesime gidecekler bende gitmek istedim sen çocuksun muhabbeti çocuk damarım öyle bir tutuyor ki beni de alma durumunda kaldılar.. benim çocukluğumdan hatırlaya bildiğim aklımın erdiği ilk cingarlığımdır : ) ..

ben o günden beri kurban zamanı kurban eti yiyemiyorum kurban dan sonra da iki üç ay kırmızı et yemiyorum bu psikoloji çok kötü bir şey ama kalıntısı çocukluktan olunca böyle oluyor..

o seneden sonra her kurban bayramı askere gidene kadar dedemle hep gittim .. çocuk yaşta ilk tekbir getirilişine tanık olduğum da beni çok etkilemişti ondan sonra ki süreçte de bu böyle devam etti onca kişinin hep bir ağızdan tekbir getirmesi ne bileyim..

askerden sonra gemi sektörüne başlayınca dün mevzusu oldu kuzenler kaç kurban karada oldun dediler aklıma gelen bu dördüncü kurban aradan geçen çeyrek asırdan fazla zaman aralığında her şey gibi teknoloji ilerlemesi vs vs ile birlikte o eski kurban kesimlerine bugün özlem duyduğumu hissettiğimi söylemek istiyorum..

velhasıl Allah'ım kabul etsin kesilen kurbanları..

bizim bu eskiler çok konuşmuşlar hiç boş konuşmamışlar her şey eskiden güzeldi..
cidden öyle be..

Enginarın içi nasıl olmaz ya. Yapraklarını, tüylerini ayıkladım, enginar yok. Hiçbir şey kalmadı elimde. Olmamış aldıysam eğer bebek enginar noluyor?
Ayy sinirlerim bozuldu: )))

Mümkün olsa en uzak şehire ya da ülkeye gitmek isterdim.

• Hımm
Tepkiler: ne
Aaa cuma mıymış? Aaaa yarın çalışacağım ben. Aaaaaaaa.: ))))

Acayip yoruldum bugün.

Geri