Min
Altın Üye
görevli ne mls karpuz seçme görevlisi mi xd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adds markette calisan, manav bolumu ile ilgilenen kisi fln... :dgörevli ne mls karpuz seçme görevlisi mi xd
Marketler o riske girmez çünkü karpuz kelek çıktı deyip iade edenler var..Buyuk risk asfgsf
Ben de sectirtiyorum.
Bazilari bu endise ile belki gorevliler anlar, onlara sorun isterseniz, deyip kaciveriyor.😅
Gorevliler de tek tek bakinip bu iyi duruyor, diyor ama secilen karpuzum tipine baktigimda sakin beni alma, diye de bagiriyor resmen... ondan sebep birakip gittigim cok oluyor... :d secen bulursum aksama hayir duasi ederim. Kotu cikarsa da nasil da bilmis bilmis elleyip bakindi, diye soylenirim... 🫣
Enginarın içi nasıl olmaz ya. Yapraklarını, tüylerini ayıkladım, enginar yok. Hiçbir şey kalmadı elimde. Olmamış aldıysam eğer bebek enginar noluyor?
Ayy sinirlerim bozuldu: )))
Yok işte yok.İyi bak ya oralardadir donguselcim nereye gidecek 🤭
Akrabalarla yarim saat görüşünce ben 🤭Mümkün olsa en uzak şehire ya da ülkeye gitmek isterdim.
Benim için iki dakikaAkrabalarla yarim saat görüşünce ben 🤭
Keşke bugün Cuma olsa yazacaktım baktım bugün tatilmiş bana.. .pAaa cuma mıymış? Aaaa yarın çalışacağım ben. Aaaaaaaa.: ))))
Acayip yoruldum bugün.
Gerçekten cuma mı diye baktım. Doğruymuş: )))Keşke bugün Cuma olsa yazacaktım baktım bugün tatilmiş bana.. .p