koarilseva
Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yooo bilerek yazdım. Tepkilerine gıcık oldum.yanlış konuya mı yazdın @döngüsel .d
Canım larim benim.
Tomurcuk yüzünden bi gece 12 de geliyor foruma bi sabahın 5inde.. gece uykusu belli ki haram olmuş… zıkkım olmuş…….
@Relativista gelmeden cabuk anlatır ınşallah ,ppEğlenceyi de kaçırıyorum hep kfjf nerede o eski lari… çelik’ten bahsetmişken… enstrümanlı fotolarını hatırlıyor musun…
Kfjfj kızlar buraya ekleyecektim ama uygunsuz geldi birden:d çelik kontrabas yazınca çıkıyor @VERA @Anna Karenina bir de elma ile verdiği pozlara denk geldim bakınırken… travmatize oldum kfjf
Uff larim yaaa 😬😬
Ben hatırlıyorsam siz de hatırlayacaksınız o pozu… tek başıma katlanacak değilim kfjf
Ahahah şimdi baktım da ben bunu hıç görmemişim , sayende tanıştık yenıden çelik bey ile ,oKfjfj kızlar buraya ekleyecektim ama uygunsuz geldi birden:d çelik kontrabas yazınca çıkıyor @VERA @Anna Karenina bir de elma ile verdiği pozlara denk geldim bakınırken… travmatize oldum kfjf
bugün her yer bundan dolu insada , X ödmffklldkf
Olsunadı mülayim olsun
Düş peşindeysen düş peşimeGiden eskı kız arkadaşımın Kocasını takip edeyim instıgramdan