İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
Kazandığımız az bir para.Adam gelmiş bana artık finansal özgürsün diyor..Ulan benim daha arabam yok!

Kazandığımız az bir para.Adam gelmiş bana artık finansal özgürsün diyor..Ulan benim daha arabam yok!
Eğer sürebiliyorsan ikinci el 50cc motosiklet al. Elin güçlenince satar arabaya geçersin. Deprem vesilesiyle maddi açıdan büyük sıkıntı yaşadım ama ben öyle yaptım.

Önce elektrikli scooter aldım, sonra satıp 50cc motosiklet aldım, daha sonra motosikleti satıp tofaş aldım 5-6 ay sonra da onu satıp şuanki mersoyu aldım. Hatta o tofaşın fotoğrafını ben bile silmişken @Jayus bana attı ahaha.

Bence öyle yap. Ha ben satarken hep kâr ettim. Sanayici hali işte zararına satmam binici olsam bile.:)

Eğer sürebiliyorsan ikinci el 50cc motosiklet al. Elin güçlenince satar arabaya geçersin. Deprem vesilesiyle maddi açıdan büyük sıkıntı yaşadım ama ben öyle yaptım.

Önce elektrikli scooter aldım, sonra satıp 50cc motosiklet aldım, daha sonra motosikleti satıp tofaş aldım 5-6 ay sonra da onu satıp şuanki mersoyu aldım. Hatta o tofaşın fotoğrafını ben bile silmişken @Jayus bana attı ahaha.

Bence öyle yap. Ha ben satarken hep kâr ettim. Sanayici hali işte zararına satmam binici olsam bile.:)
Kardeşim tavsiyelerin için teşekkür ederim.Ancak benim bahsettiğim durum farklı. Yaptığım yatırımlar (borsa,yatırım fonları,altın) bazılarının gözüne batmış.Ona sitem etmiştim.Araba alacak param var çok şükür ama daha iyisi için uygun zamanı bekliyorum.: )

Gel benim ol, sözlerim ol, gecelerim kalsın gündüzlerim ol, düşlerim ol, gülüşlerim ol..

Yine bir sürü uyudum. Sersem gibiyim…
Uyusam bir dert uyumasam bir dert…

Niye geldin ki sen bugün tam da alışıyorken

İçini dökerken aslında içinden geçeni söylemiyor musun. Konular birleştirilsin kardeşim

SVGO patlar dedim Gentaş gitti.neyse ki kârımı aldım -.-

Kız kardeşimin en sevmediğim arkadaşı yatılı misafir geliyor. Acayip laçka bir kız kes muhabbeti diyorum surat yapıyor. En son geldiğinde odama bam güm dalmıştı kaç defa.

Ara tatile girdik ya rabbi şükür…

Geri