Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eğer sürebiliyorsan ikinci el 50cc motosiklet al. Elin güçlenince satar arabaya geçersin. Deprem vesilesiyle maddi açıdan büyük sıkıntı yaşadım ama ben öyle yaptım.Kazandığımız az bir para.Adam gelmiş bana artık finansal özgürsün diyor..Ulan benim daha arabam yok!
Kardeşim tavsiyelerin için teşekkür ederim.Ancak benim bahsettiğim durum farklı. Yaptığım yatırımlar (borsa,yatırım fonları,altın) bazılarının gözüne batmış.Ona sitem etmiştim.Araba alacak param var çok şükür ama daha iyisi için uygun zamanı bekliyorum.: )Eğer sürebiliyorsan ikinci el 50cc motosiklet al. Elin güçlenince satar arabaya geçersin. Deprem vesilesiyle maddi açıdan büyük sıkıntı yaşadım ama ben öyle yaptım.
Önce elektrikli scooter aldım, sonra satıp 50cc motosiklet aldım, daha sonra motosikleti satıp tofaş aldım 5-6 ay sonra da onu satıp şuanki mersoyu aldım. Hatta o tofaşın fotoğrafını ben bile silmişken @Jayus bana attı ahaha.
Bence öyle yap. Ha ben satarken hep kâr ettim. Sanayici hali işte zararına satmam binici olsam bile.![]()
Fenerbahçe'nin özetlerini izle ahahaÜfff çok sıkıldım
Hayırlara gelsin.İçim sıkılıyor bu gece hayrolsun…
Hayrolsun insaallah amin.İçim sıkılıyor bu gece hayrolsun…