Min
Altın Üye
selamün aleyküm bizim arnavutköydeki dairenin seramik işi de var yardımcı olur musun ustam?Kötü melek diyor ki; kalk şimdi mutfağın 8 tane patlamış spot led lambasını değiştir.. Ama saat geç...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
selamün aleyküm bizim arnavutköydeki dairenin seramik işi de var yardımcı olur musun ustam?Kötü melek diyor ki; kalk şimdi mutfağın 8 tane patlamış spot led lambasını değiştir.. Ama saat geç...
İçmek yerine kediye süt vermek daha iyi tabi. Kediler kırsa o zımbırtıyı…Tesellim kedilerdir.
Ve aleyküm selamselamün aleyküm bizim arnavutköydeki dairenin seramik işi de var yardımcı olur musun ustam?
İçmek yerine kediye süt vermek daha iyi tabi. Kediler kırsa o zımbırtıyı…
İçki, alkol…Zımbırtı ne, ben mi?
Kediye süt vermem, asla. Süt dokunur zira.
avokadolu kuru fasulye yaparız sanaİçmek yerine kediye süt vermek daha iyi tabi. Kediler kırsa o zımbırtıyı…
Ve aleyküm selam
Tabi ne demek, yalnız ben sarı kula içmem baştan anlaşalım.
Bir de radyo.. Full arabesk.. Bak o zaman nasıl bitiyo.avokadolu kuru fasulye yaparız sana
İçki, alkol…
Yazın ufak ufak ekmek doğrayıp süt ilave edip kedilere veriyordum ve sabaha kabı bomboş oluyordu ama.. Cani miyim ben şimdi.((
Anladım örtmenim, daha büyük kedişlere süt yok, men ediyorum onları.Oysa benden de güzel zımbırtı olurdu.
Memeli canlılar yetişkinliğe dek sütle beslenir, ama yetişkinliğe eriştikten sonra mideleri sütle beslenmeye uygun olmuyor.
Anladım örtmenim, daha büyük kedişlere süt yok, men ediyorum onları.
Ben de pisst pisttt diye ayacıklarımla kovalarım o zaman hüğğ..Kediler seni yer