İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
Benim annemin de böyle bir tarif defteri vardı, hatta dışı ninja kaplumbağalı küçük kareli bir defterdi. Her yanında yağ ve kakao lekesi vardı kgjf Annem bunu temize çekip size vereceğim filan diyordu ama kaybettim dedi geçenlerde:d Gitti hülya’nın browniesi

Ben kaç kez yeniledim süslü püslü kalemlerle ama yok illa o eski tarif nostaljik deftere kaldık hahah. Bir de yuvarlaklı şekilleri kesim şekilleri falan.. ah bizim de öyle olcak mı ki.f

Can Berkay o kalıbına ağlamak yakıştı mı ya.. uf acıyo uff ne ya..

Biz seni bu avatar ile sevdik .
O yüzden bununla kal.
Senelerce kadın avatarları kullandım, hatta o zaman birisi benim nickime bile Morsalkım yazmıştı..Bilmem belki arşivimde vardır.. Ruh halim değiştiğinde onun yansıması oluyor sadece..Yoksam Alain Delon forever..

Resmen lahana sarmama veto uyguladılar ya ya.. Sabah sar dediler hüğğ. Yani salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır olayı gibi oldu.. Neysem..

bir ben sevdim gönülden / bir de mecnûn ben kadar

Allah Allah, söze bak.

Sen nesin, Mehmet Erbulan?

Avrupa Parlemantosunda Türkiye'ye hakaret eden, ağzından lağım suları akan Yunanlı kadın vekile instagram DM'den bir iki çift laf ettim ve onların dillerine çevirip tabi. OÇ görüldü atıp engelledi, oysa hakaret bile yazmamıştım. Bir insanın, nasıl bir bok çuvalı olduğunu ona hakaret etmeden kanıtlarıyla yüzüne çarparsan eğer bu ona hakaret etmenden bin kat daha kudurtur onu hahahah. Baktım bütün yorum yapan Türkleri mi engelliyor diye, yooo sadece beni engellemiş aşifte. Saygılarımla, son faşist bükücü Tibet.

Geri