İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
Zımbırtı ne, ben mi?

Kediye süt vermem, asla. Süt dokunur zira.
İçki, alkol…

Yazın ufak ufak ekmek doğrayıp süt ilave edip kedilere veriyordum ve sabaha kabı bomboş oluyordu ama.. Cani miyim ben şimdi.((

İçki, alkol…

Yazın ufak ufak ekmek doğrayıp süt ilave edip kedilere veriyordum ve sabaha kabı bomboş oluyordu ama.. Cani miyim ben şimdi.((

Oysa benden de güzel zımbırtı olurdu.

Memeli canlılar yetişkinliğe dek sütle beslenir, ama yetişkinliğe eriştikten sonra mideleri sütle beslenmeye uygun olmuyor.

Sabah uyanmayı hak etmek lazım, sabah uyanmayı hak etmiyorum, günaydın demenin bir hükmü olmalı, günaydın dememe lüzum yok, ben ki hiçbir şeyi hak etmeyen Allah'ın kulu,

yaşıyor, nefes alıyor, işte Allah bunu neden öldürmez?

Günaydın demeğe utanır mı insan, dünyada onca gözyaşı varken.

Oysa benden de güzel zımbırtı olurdu.

Memeli canlılar yetişkinliğe dek sütle beslenir, ama yetişkinliğe eriştikten sonra mideleri sütle beslenmeye uygun olmuyor.
Anladım örtmenim, daha büyük kedişlere süt yok, men ediyorum onları.

ay lütfen kavga etmeyin şu irksal konularda çok korkuyorum gözlerim küçülüyor bebekleri büyüyorda neyse korkuyorum .(

okuyunca neeeeeeee dedim 13.gif

projeymişim, multiymişim…
kardeşim ben üyelik değilim, sistem güncellemesiyim. :D
ayarları kurcaladıkça yeni özellik açılıyor diye panik yapmayın.
kimin hangi versiyon olduğuna sistem karar versin, ha birde güncelleme notlarını bile okumuyorsunuz........

öğleye kadar uyudum öğlen kalkıp cumaya gittim ev sessiz sakin böyle de olmuyor hiç
yalnızlık seviyorum diyen insanları anlamıyorum yalnızlık sevilir mi hiç
cümleye nokta virgül koymaya bile üşendim

Yakında günübirlik Adana'ya gidecez geçmiş olsuna. Abi ne belen yokuşu ne Kıcı ne İskenderun ne başka bir güzergah ama şu Adana'ya girince halamgilin orda bi Obalar caddesi var aynı Hindistan gibi lan sağına soluna bakan yok Allah'a emanet yetişiyoruz tüm sokaklar birbirine benziyor. Böyle berbat bir yerleşim yeri yok baba.

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Tek ihtiyacım kamp sandalyem ve kuşbakışı bakınıp çayıma sımsıkı sarılmak.. İlerisi yok.

Tüm güzel fotoğraflarımın aksine, asıl güzel olduğunu bildiğim, kendimi en salmış zamanlarımdan, saç sakal birbirine girmiş halde, içmekten yorgun, dudağım büzgün, ağlamaktan bitkin, kana çalmaya başlamış gözümle... Bu kare en güzel kare.

WhatsApp Image 2026-02-08 at 00.39.36.jpeg

Geri