İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
bir rüyada iken hiçbirimiz rüyanın başlangıcını hatırmalayız öyle değil mi ? hep kendimizi bir rüyada olan bitenin ortasında buluruz. ben de soruyorum; hangimiz hayatımızın nasıl başladığını, ilk hatırladığımız anılarımıza nasıl geldiğimizi hatırlıyor? hangimiz hayatın başlangıcını hatırlıyor? ya hayatın tamamı bir rüyadan ibaret ise ?

Ablacağızımla sözümüz sağlığa Ramazan için bazlama ve lavaş yaptık. Allah sağlıkla huzurla yedirmeyi nasip etsin inşallah. Bugün keyfim daha çok gıcır hihihihi.

Ramazana az kaldı… Geçen ramazan ben hamilelik sebebiyle tutamamıştım, hatta şöyle bir anım var; kocama ilk iftar sofrasını hazırladım. Çok özendim, kendim de keyifle yiyecektim. Sofranın yarısında mide bulantısından kalktım. Birkaç defa daha hazırladım ya da hazırlayamadım bilmiyorum. Bir süre sonra beşinci ayın sonuna kadar istisnalar dışında bir daha mutfağa giremedim. Her öğünümü kocam hazırladı, çamaşırlarımızı çamaşır makinesine attı, evimizi toparladı, büyük temizliklerde bir abladan destek aldık, haricinde düzenli temizliklerimizi o yaptı ve daha bir sürü şey. İyi bir erkekle evlendiğimi biliyordum ama iyi bir insanla evlendiğimi o günlerde daha iyi anladım. Bu sene arada bir tutacağım galiba belli meselelerden :d Ramazanı çok seviyorum, havasını, huzurunu, pidesini, güllacını kfjd Allah varmayı nasip etsin gerçekten inşallah. Yine o meşhur konumuzda menülerimizi paylaşalım.

Ramazana az kaldı… Geçen ramazan ben hamilelik sebebiyle tutamamıştım, hatta şöyle bir anım var; kocama ilk iftar sofrasını hazırladım. Çok özendim, kendim de keyifle yiyecektim. Sofranın yarısında mide bulantısından kalktım. Birkaç defa daha hazırladım ya da hazırlayamadım bilmiyorum. Bir süre sonra beşinci ayın sonuna kadar istisnalar dışında bir daha mutfağa giremedim. Her öğünümü kocam hazırladı, çamaşırlarımızı çamaşır makinesine attı, evimizi toparladı, büyük temizliklerde bir abladan destek aldık, haricinde düzenli temizliklerimizi o yaptı ve daha bir sürü şey. İyi bir erkekle evlendiğimi biliyordum ama iyi bir insanla evlendiğimi o günlerde daha iyi anladım. Bu sene arada bir tutacağım galiba belli meselelerden :d Ramazanı çok seviyorum, havasını, huzurunu, pidesini, güllacını kfjd Allah varmayı nasip etsin gerçekten inşallah. Yine o meşhur konumuzda menülerimizi paylaşalım.
Allah o zaman bir bereket veriyor be tatlı. İster iş olsun ister mutfak olsun.. Anasın sen ana, zorlanacağın yerde fitresini verirsin ya da yerine tutarsınn canım benim. anam ve dedem rahatsızlıklarından dolayı senelerdir tutamıyor babam da fitresini veriyor Allah’ın izniyle. Zaruri olduğu için sen zorluğa girme. Bebişin de önemli sonuçta. Ameller niyetlere göre. :*

Yarın misafirlerim var ve ben hala ne yapacağıma karar veremedim.
Tarhana çorbası
Sulu köfte
Kömbe
Şerkerpare

Olmaz mıııı .p

güzel bi yemek yapayım dedim
geldi yine ağzına sıçtı
anca çene

Dede arandı, teyzoo arandı, xl halalar arandı, aile dostlarımızdan büyüklerde arandı, aldık hatırlarını mübarek eyledik kandillerini. Bir dayım kaldı o şuvan müsait değildir eminim, anında açılmayan tilifonlara şinir olabilirim belkim.ddd

neden birini aramam gerekiyor ki kandil olunca

Hergün günah işleyip fesatlik fenalik yapıp kandil günü Allah diyen yaşlılara REST

Allah o zaman bir bereket veriyor be tatlı. İster iş olsun ister mutfak olsun.. Anasın sen ana, zorlanacağın yerde fitresini verirsin ya da yerine tutarsınn canım benim. anam ve dedem rahatsızlıklarından dolayı senelerdir tutamıyor babam da fitresini veriyor Allah’ın izniyle. Zaruri olduğu için sen zorluğa girme. Bebişin de önemli sonuçta. Ameller niyetlere göre. :*

Tarhana çorbası
Sulu köfte
Kömbe
Şerkerpare

Olmaz mıııı .p
Güzel menü ama gün için hazırlık yapcam :(

sen doğru ben baya yanlış
bay doğruyla bayan yanlış mı öyle bişey vardı
he bayan dedi

Geri