İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Ya ben doğruyu anlattım dürüst şekilde. Bu sonucu hak etmedim

Engincan sen tipleme yapma ya.. Bir Bayhan değilsinn

Çok güzel insanlar var hala.
Güvenler kırık sadece.
Harlanmayı bekleyen bir ates var

İlkin Aydın niye bize gelmek istiyo? Şaka mı bu?

Whatsapptan hintli aradı mı seni hiç? :dd Nijerya bile aradı.dddd
ÖZLEM ...yürütülmekte olan soruşturma dosyanız işlem aşamasındadır. Haklarınızın korunması adına arayınız. Zümrüt Hukuk 02129080681

Sen hiç böyle bir mesaj aldınmı ösösö

Aman gelmesinde zaten msms
Bana dgn’nin taksit ödemesi yaptığım halde diğer aya sarkan faturasını hönkk diye göndermeleri gelir.ddf Günü gününe ödeme yapıyoruz, hemen ertesi ayın faturası için yok efendim şu ayın ödemesini yapınız, yok efendim icra bilmem avukat, yıldırma politikası resmen :dd

IMG_2195.jpeg
IMG_2196.jpeg

Bir posta gelse galaksilere ışınlansam rengarenkk. Of bu dünya çok sıkıcı.dd

Işınla beni scottyy

Ekli dosyayı görüntüle 126200
Ekli dosyayı görüntüle 126203

Bir posta gelse galaksilere ışınlansam rengarenkk. Of bu dünya çok sıkıcı.dd

Işınla beni scottyy

salkımcım bugün tahmin ettiğin üzere bebişle sıkı bir günden geçiyorduk, eşim de nöbetçiydi, kalmıştık baş başa. O yüzden postlarına emoji koymaktan öteye gidemedim:( cancağızım bir film vardı, bu görseller nedense onu hatırlattı. Pleasantville ismi. İki kardeş, birden kendilerini sanırım altmışların ya da ellilerin sitcomunun içinde buluyorlardı. Filmin bir kısmı renkli bir kısmı siyah-beyazdı. Güzel bir film olarak kalmış aklımda ama yıllar önce izlemiştim. Eğer ilgini çekerse bir bak istersen.

Son düzenleme:
salkımcım bugün tahmin ettiğin üzere bebişle sıkı bir günden geçiyorduk, eşim de nöbetçiydi, kalmıştık baş başa. O yüzden postlarına emoji koymaktan öteye gidemedim:( cancağızım bir film vardı, bu görseller nedense onu hatırlattı. Pleasentville ismi. İki kardeş, birden kendilerini sanırım altmışların ya da ellilerin sitcomunun içinde buluyorlardı. Filmin bir kısmı renkli bir kısmı siyah-beyazdı. Güzel bir film olarak kalmış aklımda ama yıllar önce izlemiştim. Eğer ilgini çekerse bir bak istersen.
Canın sağolsun ya üzüldüğün şeye bakkkk. :*
Tamam izleyeceğim dediğin filmi. Olmadı bana bir Dubai şeyhi bulalım galaksiler satın alsın neyim eksik yaa.ddd Ama ben 2 ya da 3.kuma olamam Laz Ziya raconuma tersss.dd

Mr.Spak’tan öteye gidemedim ne Dubai Şeyhi hüğğğ.d

Metin Işık - Ağla Gözüm’ü kendime armağan ediyorumm :emoji_laughing: :emoji_laughing:

Ezandan beri gözyaşı döktüm, ilkin aklıma Daniela Carrasco geldi, vah, onunla bozulan gözümün vanasını bir türlü tamir edemedim, elmacık kemiklerimin üstünü kaplayan derimin sile sile yandığını fark edince biraz durdum.

GS maçının yarım saat öncesinden beri 17. biramı içiyorum. Bu, ayıp bir olaydır. Ve, birazdan yıllar sonra ailemle kahvaltı yapıp, sokağa çıkmak istiyorum, çünkü içmem lazım.

Ayıp denen bir şey var, utanmıyor muyum? Utanmadım mı?

Tesir de etmiyor Allah belasını versin nereden düştük böyle işe.

WhatsApp Image 2026-01-25 at 07.38.58.jpeg

Geri