Bu arada, güldük eğlendik, zor süreçten geçiyoruz ülkece, yani isterdim ki Fenerbahçe galip gelsin, ülke puanı sonuçta zorlu süreçten geçiyoruz uyuşturucu opersa.f.f.saf.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana bunu babam dışında bir erkek söyleyecek.. Derim ki ; AZ YE DE UŞAK TUT hahhaha..Evdekı o koridordarki halıyıda yıka .
Çok kirlenmiş.
Bana bunu babam dışında bir erkek söyleyecek.. Derim ki ; AZ YE DE UŞAK TUT hahhaha..
e devlette yoksa yalanAz önce çok tuhaf bir mesaj aldım sayın özlem... Yürütülmekte olan soruşturma dosyanız işlem aşamasındadır haklarınızın korunması için arayınız. Bilmem ne hukuk.
Ben ne alaka soruşturma ne alaka yoksa dolandırıcımı anlam veremiyorum mdmdmsks
Hayır hiçbirşey yoke devlette yoksa yalan
Ararlarsa dümdüz söv kapat. Yeni olmasa bile dolandırıcılık yöntemlerinden. Devlete ait hiçbir kurum ve kuruluş bu şekilde sana ulaşmaz. Korkulacak bir şey yok yani.Az önce çok tuhaf bir mesaj aldım sayın özlem... Yürütülmekte olan soruşturma dosyanız işlem aşamasındadır haklarınızın korunması için arayınız. Bilmem ne hukuk.
Cep numarasından geldi mesaj içeriktede hukuk bürosunun numarası var sözde ist kodlu mdmd sövmek ve ben ı ıhhh sadece bekleyip görecez bakalım neyin nesi.Ararlarsa dümdüz söv kapat. Yeni olmasa bile dolandırıcılık yöntemlerinden. Devlete ait hiçbir kurum ve kuruluş bu şekilde sana ulaşmaz. Korkulacak bir şey yok yani.
SMS üzerinden gelen böyle mesajları tiye alma. MÜYAP var gir bak orda dava/uzlaşma yoksa sorun yok demektir.Cep numarasından geldi mesaj içeriktede hukuk bürosunun numarası var sözde ist kodlu mdmd sövmek ve ben ı ıhhh sadece bekleyip görecez bakalım neyin nesi.
Yok zaten ciddiye almıyorum herhangi bir dava açılması için bir şuç işlemiş olmam lazım öyle bişeyde yok : p kanuna tek aykırı yanım forum : pSMS üzerinden gelen böyle mesajları tiye alma. MÜYAP var gir bak orda dava/uzlaşma yoksa sorun yok demektir.
Dolandırıcı. İnsanları tedirgin ediyorlar.Az önce çok tuhaf bir mesaj aldım sayın özlem... Yürütülmekte olan soruşturma dosyanız işlem aşamasındadır haklarınızın korunması için arayınız. Bilmem ne hukuk.
Muhtemelen öyle.Dolandırıcı. İnsanları tedirgin ediyorlar.
Geçmiş olsun canımHiç akıllanmam ben
Hasta hasta sahilde dolandık
Sabaha ruhuma el fatiha