İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Bu arada, güldük eğlendik, zor süreçten geçiyoruz ülkece, yani isterdim ki Fenerbahçe galip gelsin, ülke puanı sonuçta zorlu süreçten geçiyoruz uyuşturucu opersa.f.f.saf.

si-futbol.gif

Bugünkü tahammül seviyem su lekesi görüp buhran geçirdiğim kadar maksimumm.. Patlamam inşallahhh.d

Az önce çok tuhaf bir mesaj aldım sayın özlem... Yürütülmekte olan soruşturma dosyanız işlem aşamasındadır haklarınızın korunması için arayınız. Bilmem ne hukuk.
Ben ne alaka soruşturma ne alaka yoksa dolandırıcımı anlam veremiyorum mdmdmsks

benimki senden soğudum derse
önce ben soğudum derim
soğumamak lazım

Az önce çok tuhaf bir mesaj aldım sayın özlem... Yürütülmekte olan soruşturma dosyanız işlem aşamasındadır haklarınızın korunması için arayınız. Bilmem ne hukuk.
e devlette yoksa yalan

Bi tık fazla dopamine ihtiyacim var aksama

Hadi bakalim.

Adım adım kamera kayıtlarına bakıyorlar şu an çarpan kişiyi bulmak için. Buldular ama o açıdan plakası okunmuyor. Başka kayıt bakıyorlar. Allah Muhammed aşkına bulun dedim.

Değer kaybı, sanayide yattığı gün kadar günlük bedel, hasar onarımı her şeyi yapıştıracam kendisine dedim tüm parçalar orjinal gelecek ayrıca. Kaçmasa vallahi her şeyi ucuza getirtecektim kaçtı diye anasından emdiği sütü burnundan getirtecem. EGM şikayeti sonucu şu an bir ekip bizimkilerle beraber kamera kayıtlarına bakıyorlar. Anlık saat dk tarih belli zaten.

Ararlarsa dümdüz söv kapat. Yeni olmasa bile dolandırıcılık yöntemlerinden. Devlete ait hiçbir kurum ve kuruluş bu şekilde sana ulaşmaz. Korkulacak bir şey yok yani.

Ararlarsa dümdüz söv kapat. Yeni olmasa bile dolandırıcılık yöntemlerinden. Devlete ait hiçbir kurum ve kuruluş bu şekilde sana ulaşmaz. Korkulacak bir şey yok yani.
Cep numarasından geldi mesaj içeriktede hukuk bürosunun numarası var sözde ist kodlu mdmd sövmek ve ben ı ıhhh sadece bekleyip görecez bakalım neyin nesi.

Cep numarasından geldi mesaj içeriktede hukuk bürosunun numarası var sözde ist kodlu mdmd sövmek ve ben ı ıhhh sadece bekleyip görecez bakalım neyin nesi.
SMS üzerinden gelen böyle mesajları tiye alma. MÜYAP var gir bak orda dava/uzlaşma yoksa sorun yok demektir.

Dolandırıcı. İnsanları tedirgin ediyorlar.

Geri