Enciii.. Rakım kaç bilmiyorum ama çıkabildiğim kadar dağa doğru tırmandım. En aşağısı bile hissedilen -4 idi.Hiç akıllanmam ben
Hasta hasta sahilde dolandık
Sabaha ruhuma el fatiha
Ben deliyim galiba.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Enciii.. Rakım kaç bilmiyorum ama çıkabildiğim kadar dağa doğru tırmandım. En aşağısı bile hissedilen -4 idi.Hiç akıllanmam ben
Sabaha ruhuma el fatiha
Sana terliğin arka kısmı gerek amaa. Niye durmuyon niye sakat sakat işler yapıyon hıı sevimli angry bird seniii.Hiç akıllanmam ben
Sabaha ruhuma el fatiha
Whatsapptan hintli aradı mı seni hiç? :dd Nijerya bile aradı.ddddRüyalarıma bile girdi lanet olasıca mesaj msls
Msmdmdm çok nadir oluyor : pWhatsapptan hintli aradı mı seni hiç? :dd Nijerya bile aradı.dddd
ÖZLEM ...yürütülmekte olan soruşturma dosyanız işlem aşamasındadır. Haklarınızın korunması adına arayınız. Zümrüt Hukuk 02129080681Whatsapptan hintli aradı mı seni hiç? :dd Nijerya bile aradı.dddd
Yok gelmediiiÖZLEM ...yürütülmekte olan soruşturma dosyanız işlem aşamasındadır. Haklarınızın korunması adına arayınız. Zümrüt Hukuk 02129080681
Sen hiç böyle bir mesaj aldınmı ösösö
Aman gelmesinde zaten msmsYok gelmediii
Bana dgn’nin taksit ödemesi yaptığım halde diğer aya sarkan faturasını hönkk diye göndermeleri gelir.ddf Günü gününe ödeme yapıyoruz, hemen ertesi ayın faturası için yok efendim şu ayın ödemesini yapınız, yok efendim icra bilmem avukat, yıldırma politikası resmen :ddAman gelmesinde zaten msms
Ekli dosyayı görüntüle 126200
Ekli dosyayı görüntüle 126203
Bir posta gelse galaksilere ışınlansam rengarenkk. Of bu dünya çok sıkıcı.dd
Işınla beni scottyy
Canın sağolsun ya üzüldüğün şeye bakkkk.salkımcım bugün tahmin ettiğin üzere bebişle sıkı bir günden geçiyorduk, eşim de nöbetçiydi, kalmıştık baş başa. O yüzden postlarına emoji koymaktan öteye gidemedimcancağızım bir film vardı, bu görseller nedense onu hatırlattı. Pleasentville ismi. İki kardeş, birden kendilerini sanırım altmışların ya da ellilerin sitcomunun içinde buluyorlardı. Filmin bir kısmı renkli bir kısmı siyah-beyazdı. Güzel bir film olarak kalmış aklımda ama yıllar önce izlemiştim. Eğer ilgini çekerse bir bak istersen.