İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Mastor senin yüzünden şu kıza sempatim oluştu ya

IMG_2039.jpeg

Akşama kızartma yapılıyor yine ve modum aynı bu.. Eve gittiğimde 5 dakika da beşiktaş yapam da Ayşe Kadın fasülye yapayım kendime..

Ekli dosyayı görüntüle 125486

Akşama kızartma yapılıyor yine ve modum aynı bu.. Eve gittiğimde 5 dakika da beşiktaş yapam da Ayşe Kadın fasülye yapayım kendime..
Kızartma varken başka bir şey yenir mi ya, kaç gündür annemin bir yere gitmesini bekliyoruz babamla, kızartma yapacağız..
Kadınlar evde kızartma yapılmasından nefret ediyor :)

Kızartma varken başka bir şey yenir mi ya, kaç gündür annemin bir yere gitmesini bekliyoruz babamla, kızartma yapacağız..
Her yer yağ oluyor çünkü ama olsun ben çok seviyorum ve yapıyorum

Malın biri Barcelona seferinde hotspot ağ ismini bombam var herkes ölecek yapmış. Uçağa f16lar eşlik etmiş. Avel misiniz aw

Bugün annikimin doğum günü:kalp: Bu sene ona lilyum gönderdim. Her yıl farklı. Cancağızım tam olarak 67 yaşında. Benim güzel, iyi kalpli, zarif, kültürlü, merhametli, havalı annem. Kraliçem. Upuzun ömrü olsun ki güzel günler görelim cancağızımla. Çooook özledim. Gencecikmiş. Yıpranmış, yaş almış ama yine de giyinip kuşandığı zaman hükumet gibi kadın valla:d Oğlak değil mi hepsi böyle bunların jdjd (her konunun astrolojiye bağlanması)

IMG_9409.jpeg

Son düzenleme:
Temizliğini düşündürmez misiniz lütfeninizz. Keza bir yağçöz hepsini halleder. Ben sağlık kısmını düşünüyorum. Çok gereksiz bir şey bu kızartma tüketimi. Çocuklara yapıyoruz eyvallah ama seve seve yapmıyorum malesef..

Biriniz kızartma yapın biriniz de ardından fıs fıs yağçözz oh miss.

Kare murat kim jfjfjf
Benim öteki yüzüm hahhaha

Geri