İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Canım acayip sıkıldı bi şeye. Keşke öğrenmeseydim.

ne yerdeyim ne gökte
acayip bi yerdemiydim
hayırlısı ya

Pişmaniye yediler pişman olasıcalar hüğğğğğ

Elbette insanların saçmalamaya da hakkı var ama bazı saçmalıklar varki bunları nasıl tercih ettiklerini anlayamıyorum.

Herkes bir şey söylemiştir ne ikna olmuşumdur ne akıllanmışımdır, tamam tamam demişimdir, ama akıllanmamışımdır.

Annem eve gelince oturma yat demiştir sana yâr yok mu demiştir kendini şarkılarla heba etme demiştir, tamam demişimdir.

Tmm ya.

1000043542.jpg

Bir kez daha kendime kanıtlamış oldum,şiddet her şeyi çözmüyor ancak birçok şeyi çözüyor.

• Wow
Tepkiler: ne
Bir işe kalkışmadan önce hanıma danışıyorum o ne derse tam tersini yapıyorum ve hiç yanıltmadı beni sağ olsun..

1768685096976.png

Uff tam bir terapi.. Ama yeri burası değil.. Evin seki kısmında olabilir giriş yerinde.. Alcaksın eline sabunu foşur foşur gitsin kir gitsin kem gözler missss. Ya uff. Bizim taşınmamız gerek bunun için. :emoji_sweat:

Ey ruh..
Menemen kavgası yapmadan evine gitt. Evin kapısından adım atarken sağ ayağınla kışkış ekşi ot perileri diye iki kolunu birden dürttt.

Üff az iş bakayım dedim bilgisayarı açtım 15 dk oldu olmadı sistem dönüyor,tabi millet giriyor işten gelir gelmez hayatsız gibi... uyanıklık yapalım dedik millet gibi arkadan çalışalım dedik yine istediğim verimi yakalayamadım...

Üff az iş bakayım dedim bilgisayarı açtım 15 dk oldu olmadı sistem dönüyor,tabi millet giriyor işten gelir gelmez hayatsız gibi... uyanıklık yapalım dedik millet gibi arkadan çalışalım dedik yine istediğim verimi yakalayamadım...
her güncelleme bir öncekini aratıyor. bir adım ileri gitmiyor. düzeltmeye niyetleri yok. böyle devam eder.

her güncelleme bir öncekini aratıyor. bir adım ileri gitmiyor. düzeltmeye niyetleri yok. böyle devam eder.
gece 12den sabah 6ya kadar bakım çalışması yapılacak yazıyor şimdi. hala dönüyor ara ara bakıyorum ama çile resmen bu ayım çöp oldu tamamen

Geri