İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Ciğerden tatlı mı… kekten nerelere geldik… hep senin yüzünden gamer. Gidiyom bne

Yazıp yazıp sildim yine,bir gün çıkacak o yazı ama bakalım ne zaman.

Artık kalbinin durma zamanı gelmiş, kendi başına değişik atan, bir gece durup bedenini bırakacak, böyle artık eskisi gibi değil, baksan yol olmaz, içkisine dur durak yok, eve barka koyulmaz, suratı suratlıktan gitmiş,

sen çok güzelsin- diyorlar, yalan söylüyorlar.

Benden artık caddeye refüj olmaz, olmaz.

inşallah gün ortasında uykum gelmez.

Sadece kendi çabamla olan hiçbir ilişkiyi istemiyorum. Ne dost ne arkadaş ne aşk ne başka bir şey. Çok kişiyi sildim bu yüzden zerre umrumda değil. Sadece işi düşünce arayan soran kim varsa da hayatımdan çıkardım. Az ve öz daha iyi. Sildiğim hiç kimseyi geri istemiyorum. Oldukları yerde mutlu olsunlar.

Sadece kendi çabamla olan hiçbir ilişkiyi istemiyorum. Ne dost ne arkadaş ne aşk ne başka bir şey. Çok kişiyi sildim bu yüzden zerre umrumda değil. Sadece işi düşünce arayan soran kim varsa da hayatımdan çıkardım. Az ve öz daha iyi. Sildiğim hiç kimseyi geri istemiyorum. Oldukları yerde mutlu olsunlar.
Senin sevgiline de Allah sabır versin. En ufak şeyde engelliyosundur sen fjfjjf

Senin sevgiline de Allah sabır versin. En ufak şeyde engelliyosundur sen fjfjjf
Büyük konuşmak gibi olacak ama kafam rahat öyle ilişki istemiyorum. Olunca zaten hanımcılıktan madalya verirler aman açma ağzını öyle iyi. Olursa direkt nikah masası olur öyle flört falan gelmez bana artık.:D ahaha. Amin diyeyim yine hava da kalmasın laf.:D

Misafir gelecekmiş gibi evini, ölüm gelecekmiş gibi kalbini temiz tut..

Yok bu söz çeşitli olarak farklı değişlerle söyleniyor.. Anlamını sevdim ve doğru söylenişini araştıracağım.. Hz.Mevlana meyletmiş lakin benim duyduğum bunun yanında çok çok basit kaldı...AMAAN..

Okul yolunda sevgili oluyor da, dolmuş yolunda niye sevgili olmuyor???

Kibariye’nin anacığı gibi bağırcam daha pis sürmeye devam edersee.

Okul yolunda sevgili oluyor da, dolmuş yolunda niye sevgili olmuyor???

Kibariye’nin anacığı gibi bağırcam daha pis sürmeye devam edersee.

tuncay tuncel - okul yolunda geldi aklıma . :D eski bişey. içli hisli

dolmuş yolunuda araştıralım oluru varsa oda yapılır .d

Geri