Ümit Besen de söylüyordu sanırsamsa..tuncay tuncel - okul yolunda geldi aklıma .eski bişey. içli hisli
dolmuş yolunuda araştıralım oluru varsa oda yapılır .d
Oluruna bırak diyor SILA..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ümit Besen de söylüyordu sanırsamsa..tuncay tuncel - okul yolunda geldi aklıma .eski bişey. içli hisli
dolmuş yolunuda araştıralım oluru varsa oda yapılır .d
Nisan guzel gecti. Dj sesi abartmisti ama genel guzeldi. Cok soguktu biraz dondum ama atlattik;)))
Canim.. nasilsin. Bebisimiz nasil♡♡sezocuğumözlettin
Canim.. nasilsin. Bebisimiz nasil♡♡
Yaaa ben siziiiiiiii severim♡♡ yanindakine soyleeeee gordumde ensesine patlatcam bideneeeeeiyiyiz canım, o da iyi. Uyuttuk, şimdi ikimiz de serildik:d Çay içiyoz
Yaaa ben siziiiiiiii severim♡♡ yanindakine soyleeeee gordumde ensesine patlatcam bideneeeee
Uyuyan melegide yerim♡◇◇ ankara baya sogumus annem bugun soyledi
Sagol minik kuşum yanlizim hahahh xdd cumartesi nisanimiz vardi bir kuzeni daha verdikk. Buralarda -8i gordu yarin sakin bir hava bekliyoruz istehahah söyledim, güülüyor:d
Evet bayağı kar yağdı ama pek de tutmadı. Soğuk epey. Sen de iyi misin, nasılsın? Durumlar nasıl?
Cuma günü eve karikatür yığcam. Bangır bangır paylaşamamak üzücü amağğğğ.ddfKarikatürsemek suç muuuuğğ hüğğ