Marla
Elmas Üye
tiktok da görüyorum xdGörmedim nerde
Yapınca görselle beni de ama ben denemem jdjfl
tamam elimde bozulmadan sağ çıkarsa
abartttpastırmalı kek mi
sade pastırma
yumurtayla yapıcaz onu sonra börekte olur...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tiktok da görüyorum xdGörmedim nerde
Yapınca görselle beni de ama ben denemem jdjfl
abartttpastırmalı kek mi
pastırmalı kek sandım heyecanlandımtiktok da görüyorum xd
tamam elimde bozulmadan sağ çıkarsa
abarttt
sade pastırma
yumurtayla yapıcaz onu sonra börekte olur...
Pastırmalı kek olabilirrr aslında...pastırmalı kek sandım heyecanlandım
tamam börekte de olur, yarasın yarma hn
sen pastırmalı kek yap, sponsorun ben olacamPastırmalı kek olabilirrr aslında...
yıllar önce masterceff de birisi ciğerden tatlı yapmıştı xd
yaramasın tşkler :/
reklam yazıcakmıyım sjxnsjsen pastırmalı kek yap, sponsorun ben olacam
evet 1000 görüntülenme 1 usdreklam yazıcakmıyım sjxnsj
sürekli açız
Hı hııı ciğerden sjnxjd rıfat yapmış (ama rıfat usulü )Ciğerden tatlı mı… kekten nerelere geldik… hep senin yüzünden gamer. Gidiyom bne
olmazevet 1000 görüntülenme 1 usd![]()
Senin sevgiline de Allah sabır versin. En ufak şeyde engelliyosundur sen fjfjjfSadece kendi çabamla olan hiçbir ilişkiyi istemiyorum. Ne dost ne arkadaş ne aşk ne başka bir şey. Çok kişiyi sildim bu yüzden zerre umrumda değil. Sadece işi düşünce arayan soran kim varsa da hayatımdan çıkardım. Az ve öz daha iyi. Sildiğim hiç kimseyi geri istemiyorum. Oldukları yerde mutlu olsunlar.
Büyük konuşmak gibi olacak ama kafam rahat öyle ilişki istemiyorum. Olunca zaten hanımcılıktan madalya verirler aman açma ağzını öyle iyi. Olursa direkt nikah masası olur öyle flört falan gelmez bana artık.Senin sevgiline de Allah sabır versin. En ufak şeyde engelliyosundur sen fjfjjf
Okul yolunda sevgili oluyor da, dolmuş yolunda niye sevgili olmuyor???
Kibariye’nin anacığı gibi bağırcam daha pis sürmeye devam edersee.