Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bana dökebilirsin içini......... nerelerdeydin, neler yaptın, her şey yolunda mı, neler izledin, hangilerini önereceksin? birikmiştir.........İçimizi nasil dokuyoduk ben unutmuşum
Valla en son işte ağlıyordum galiba atandigim yer yüzünden sjdjsjd alıştım ama sıkıldım.. yine de her şey yolunda olduğu için sorun yok, direniyorum..bana dökebilirsin içini......... nerelerdeydin, neler yaptın, her şey yolunda mı, neler izledin, hangilerini önereceksin? birikmiştir.........
iyi olmana sevindim<3 benim tarafta da her şey yolunda... senin geçmişte önerdiğin dizi yüzünden az tablet başında sabahlamadık.fjkghfdj when life gives tou tangerines’e başladım, biter bitmez başlayacağım, meraklandım...........Valla en son işte ağlıyordum galiba atandigim yer yüzünden sjdjsjd alıştım ama sıkıldım.. yine de her şey yolunda olduğu için sorun yok, direniyorum..
Sana öyle bir şey önereceğim ki .. başka bir şey izleyemez olacaksin.. djdjjs "heated rivalry" ön yargısız izle ve gel bana teşekkür et.. 25 yaşında iki oğlan akillari başlardan aldi.. ejdjdjds fangirllük yıllarıma döndüm..
Peki sen?
iyi olmana sevindim<3 benim tarafta da her şey yolunda... senin geçmişte önerdiğin dizi yüzünden az tablet başında sabahlamadık.fjkghfdj when life gives tou tangerines’e başladım, biter bitmez başlayacağım, meraklandım...........
Kız hangi diziydi soylessneeensjdjdiyi olmana sevindim<3 benim tarafta da her şey yolunda... senin geçmişte önerdiğin dizi yüzünden az tablet başında sabahlamadık.fjkghfdj when life gives tou tangerines’e başladım, biter bitmez başlayacağım, meraklandım...........
Ben de iç dökmeye geldim seni mesajı görünce içim şiştiŞuvan hiç güzel bir haber almadım. Moralmanlarım sıffır sıffır sıffır.
arsayı "imar yapılamaz bahçe" diye gösteriyorlar, yine de emlak vergisi veriyorum meselaHayattaki en buyuk kandirmaca, vergisi odenmis kazancin uzerinden seylere sahip olununca yeniden vergi odemek. Kimsede noluyor kardesim demiyor bu duruma ilginc.