İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Okundu say yapmaktan ooosandım yahu.dd Kaç kez kaç kez daha böyle yapacağım hüüüüü.

Su tur goruntuler uzuyor beni kendi kendime cok soyleniyorum. Merzifonda mesela bir kaldirimda evliya mezarligi gordugumde sok olmustum ne alaka diye. Tarih olan hicbir seye deger verilmemesi neden acaba bizim toplumda.

1000237549.jpg

Çok sakinim şu an
İlerleyen saatler de kendime hatırlatırım

Yanaklar kızarınca gözler bir kat daha anlamlandı ahahahah

bana dökebilirsin içini......... nerelerdeydin, neler yaptın, her şey yolunda mı, neler izledin, hangilerini önereceksin? birikmiştir.........
Valla en son işte ağlıyordum galiba atandigim yer yüzünden sjdjsjd alıştım ama sıkıldım.. yine de her şey yolunda olduğu için sorun yok, direniyorum..
Sana öyle bir şey önereceğim ki .. başka bir şey izleyemez olacaksin.. djdjjs "heated rivalry" ön yargısız izle ve gel bana teşekkür et.. 25 yaşında iki oğlan akillari başlardan aldi.. ejdjdjds fangirllük yıllarıma döndüm..

Peki sen?

Valla en son işte ağlıyordum galiba atandigim yer yüzünden sjdjsjd alıştım ama sıkıldım.. yine de her şey yolunda olduğu için sorun yok, direniyorum..
Sana öyle bir şey önereceğim ki .. başka bir şey izleyemez olacaksin.. djdjjs "heated rivalry" ön yargısız izle ve gel bana teşekkür et.. 25 yaşında iki oğlan akillari başlardan aldi.. ejdjdjds fangirllük yıllarıma döndüm..

Peki sen?
iyi olmana sevindim<3 benim tarafta da her şey yolunda... senin geçmişte önerdiğin dizi yüzünden az tablet başında sabahlamadık.fjkghfdj when life gives tou tangerines’e başladım, biter bitmez başlayacağım, meraklandım...........

iyi olmana sevindim<3 benim tarafta da her şey yolunda... senin geçmişte önerdiğin dizi yüzünden az tablet başında sabahlamadık.fjkghfdj when life gives tou tangerines’e başladım, biter bitmez başlayacağım, meraklandım...........

Sevindim canım.
Ne önermistim kimbilir çok merak ettim su an jsjdjs etkili bir diziymis ki beni görünce hemen öneri istedin sjzjjsjss
Ya o diziyi biliyorum ama hiç izlemeyi düşünmedim bile. Çok aglattigi soylendigi için. Dün arkadasla son samuraya başladık ama ben çoğunlukla telefon elimde takıldım beni bu ara kendine bağlayan tek dizi üstteki. İzle hak vereceksin çok merak ediyorum yorumunu sjxjsjdjekd

Vallah biz kadınlardan korkulur… Şeytan önümüzde ceketini ilikler ve büyüğümsün derr. Elbise astarı gibi kaç yüz taşıyörlar bilmiyom. Konuyu biliyorsunn.d

Klaus gibi ekleyeyim.

( F O R U M D I Ş I )

hey gidi türk solu
nerden nereye

Şuvan hiç güzel bir haber almadım. Moralmanlarım sıffır sıffır sıffır.

Demek ki doğru bazı şeyler…

Hayattaki en buyuk kandirmaca, vergisi odenmis kazancin uzerinden seylere sahip olununca yeniden vergi odemek. Kimsede noluyor kardesim demiyor bu duruma ilginc.

Hayattaki en buyuk kandirmaca, vergisi odenmis kazancin uzerinden seylere sahip olununca yeniden vergi odemek. Kimsede noluyor kardesim demiyor bu duruma ilginc.
arsayı "imar yapılamaz bahçe" diye gösteriyorlar, yine de emlak vergisi veriyorum mesela

• Kahkaha
Tepkiler: W
Geri