İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Seneler öncesinden bugünlerin hayalini kurduktan sonra gerçekleştirmek...İstediği şeyi elde edince;istemeyi bırakmamalı insan.

son iki gundur guldugum ve beni mesgul eden konulardan birisi, ornegiyle:
1000013933.jpg

magaralar, guzel bahceler, gotik katedral ve kalelerin oldugu yere gidiyoruz. tam benlik. bakalim, gezelim :emoji_nerd:

evin yokarılarında dolandım
markete gittim yok ya
nerde bu kız

Doğumuna vesile olan ebeveynlerin
Aynı zamanda ölümünüde sebep olurlar
Kimi buna nasip der,kimisi imtihan
Sen ikisine de aldanma bu dünya herkesin inandığı bir yalan..

Ay düğün bugünmüş. Yarın sanıyordum. O kadar gidesim yok ki…

Trdeki evi temizleteyim dedim 9 bin tl dediler. Ben gunluk o kadar kazanmiyorum isi gucu birakip temizlik isine mi girsek......

Trdeki evi temizleteyim dedim 9 bin tl dediler. Ben gunluk o kadar kazanmiyorum isi gucu birakip temizlik isine mi girsek......
Burada tam gün komple 3’e geliyorlar. Yarım gün 1,5
9 neymiş ya… Samsun piyasası öyleyse o işe girelim… jfkfkfj
Seni söğüşlüyor olabilirler şimdi. Bilemedm. Jfkfkjf

• Kahkaha
Tepkiler: W
Nasıl olsa yurtdışında piyasadan da haberi yok diye düşünmüş olabilirler İstanbul gibi bir yerde bile böyle uçuk bir fiyat yoktur eminim temizlik şirketlerini mi aradın ?

• Beğen
Tepkiler: W
Bir karar alıyorsun ve günlerce için rahat dolaşıyorsun Bir an geliyor sadece ve şeytana uyuyorsun. Gerisi pişmanlık affedilmek ümidiyle tövbe.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
bu eskiler çok konuşmuşlar ama hiç boş konuşmamışlar öğrenmenin yaşı yok kırk bir yaşındayım kardeşim dediğim insanlardan yeni bir şey öğreniyorum..
kamuspotu: aman dikkat kardeşcik olmayın. .

Biri kendinden daha iyi hafızalı birine denk gelmediği için herkesi unutkan olmakla suçluyor diğeriyse sürekli her şeyi unuttuğu için herkesin hafızasını övüyor.
İkisinin de tam ortasındayım, ne övünebiliyorum ne üzülebiliyorum.
Mükemmel bir denge! : ))

Geri